Babylove DM termékei ekcémás bőrre jók? (beszélgetés)
Nálam nem az anyaság megélésével van gond:) Nem mondom, hogy három ilyen picurkával könnyű az élet, mert nagyon nem az, de cserébe nagyon sok az öröm is! Nyilván kötöttebb az életem, de látom a jövőt és vannak céljaim.
Nekem más jellegű problémáim vannak, történetesen anyós probléma..
Nem annyira vad elképzelés, én látok benne rációt..
Sőt, azt is mondják az okosok, hogy a gyermekek betegségei összefüggésben vannak az anyák lelki eredetű problémáival, mert a gyerekek 7 éves korukig igencsak kötődnek az édesanyjukhoz. Az ekcéma pedig egy testi tünet, aminek a hátterében lelki eredetű okok állhatnak..
Nálam rávilágítottál ezzel egy dologra, amin már én is elgondolkodtam, csak vannak dolgok, amin nem lehet változtatni..
Szia!
nálunk is nem kevés bőrprobléma van a családban, a lányom ekcémás, nekem is rettenetes a kezem, ráadásul a szülés után pikkelysömöröm lett..
Nem mondott butaságot a gyógyszertáros..
én a dm-ben vettem vileda gumikesztyűt, azt használom és mosogató kefét. először engem is zavart, de meg lehet szokni, főleg, ha javul a kezed:) én korábban folyó vízben mosogattam és a szivacsra tettem a tömény mosószert, ami még inkább irritálja a bőrt..
A gyerekek fürdetésénél pharma mosdókenőcsöt használunk, ami igencsak jobb, mint amit a dokibácsi felír, és a gyógyszertárban kell kikevertetni.
Kézmosásra pedig Roval glicerines krémszappant (ezt is gyógyszertárban lehet venni) használok.
A kezemet pedig a gyerkőcök A vitaminos testápolójával kenem, szépen javul.
Ja és a kecsketejszappant is érdemes kipróbálni..
én is ecettel öblítek és mosódiót is használok.
A szolárium is sokat javít a pikkelysömörön és a kezem is sokkal szebb, mint télen volt.
köszi és igazad van gumikesztyűt használok ami bélelt úgyhogy nem izzad bele a kezem viszont mosogatásnál nagyon zavar,úgyhogy inkább hypoallergén mosószert vettem de kiderült az se biztos hogy jó..szóval amit elvileg tennem kellene a gyógyszerész néni szerint(mert tegnap bent voltam érdeklődni):
-mosószer lecserélése természetes valamire
-öblitő helyett már ecetet hazsnálok-szóval ez kipipálva
-gyerek fürdető lecserélése fürdetőkrémre(1éves koráig használtam,de már nem használom,mert egy nagy kalap sz.r)
-gyerek samponjának lecserélése
-kézmósó lecserélés
-sampon lecserélés
-fürdető krémmel fürdés..
na szóval ezek után úgy gondolom lehet az amputáció jobb lenne mert igy élni köszönöm de nem akarok...szóval nem hiszem el hogy még a gyerek életét is át kell variálnom magam miatt...ja és azt se hinném hogy ha eddigi 26évem alatt mind ezekre nem voltam allergiás akkor pont most inkább elmegyek még egy allergia és immunóliga illetve teljes test feltérképezésre és max utána meglátom mennyire tudom átvariálni az életem...
Már lehet egész vékony csomagokat kapni a DM-s törlőkendőből, no meg van már nekik 12-20 lapos mini pakk.
Mióta az eszemet tudom ekcémám van, nekem kiszárított a hipoallergén :S De mindenki máshogy reagál, ami nekem jó nem biztos, hogy neked és fordítva :)
Vékony patikai gumikesztyűbe pelenkázni??? :D Vicces látvány lesz, de akkor biztosan ki tudod zárni, hogy attól nem attól. 1 párat is lehet venni :)
:-))
félre értettél:nem krém kell nekem abból van bőben,hanem olyan popsitörlő ami nem irritálja a kezemet
Szia,
Én is ekcémás vagyok :S
Oka: stressz, hormonváltozás, időjárás változás főleg a hirtelen hideg. Van persze leki vonatkozásai is de ez más tészta...
Szerintem nem a popsitörlőtől hanem a mosogatástól lehet ha már valami "megfoghatót keresünk". Napokig gumikesztyűben mosogattam és tök elmúlt, persze ha ronda kennem kell a saját kis krémemmel.
Popsitörlőből a neugranormonost használom, meg Babylove-ost használunk semmi gond.
Pelenka itt van a nevezett két fajta pelenka elöttem. Én babylove párti vagyok, az használom após pamperst hoz mindig. A B. vastagabb, hisz egész hosszában meg van erősítve, nem csak a közepén és hátra felé. Szerintem a P. klasszisokkal vékonyabb. A P.nek ahogy most nyomogatom vizsgálgatom érzem a gyöngyüket amik a nedvességet felszívják. A P tűnik művibbnek és nejlonosabbnak, kívül is és belül is. A P.ből mindig kijött a cucc minden irányba, a B-nél csak hátul. A P. nagyon nyúlik hossz irányba, nincs tartása a B-nek igen.
Hirtelen ennyi a mostani és régebbi tapaszlatokról.
én már voltam 4 bőrgyógyásznál,bőrklinikán,teljes kivizsgáláson és 10krémen is túl vagyok..szeptemberben megyek teljes test feltérképezésre és ételintollerancia tesztre,de addig is gondoltam nem veszitek semmit ha lecserélem a popsitörlőt és a doki azt mondta attól mert a kislányom nem allergiás rá,én még lehetek..szóval milyen popsitörlőt tudtok ajánlani ami minden vegyszertől mentes?
Vattás megoldás egyenlőre nem érdekel!
Én szeretem a babylove pelenkát, nem nejlonos. Vastagabb mint a pampers inkább a liberora hasonlít.
Ekcéma a popsitörlőtöl?
Akkora a babák popsija is ekcémás lenne...
Én például a csapvíz klór tartalmától vagyok ekcémás és a kisfiam is.
Megoldás: homeos krémek és homeos bogyók. Akinél nagyon elfajul ajánlatos víztisztítót venni(persze csak akkor ha tényleg a víztől van az ekcéma, ezt mindenképpen jó lenne kideríteni) Kineziológus is segíthet.
Sziasztok!
Első kérdésem nagyon ekcémás a kezem és kb a 7. orvosnak az jutott eszébe,hogy a popsitörlőtöl lehet..milyet vegyek?
A babylove sensitive van most pár napja az van ráirva hypoallergén..akkor ebben tényleg nincs semmilyen káros anyag?Van még más fajta is ami jó lenne?
A másik kérdés:Nekem a pempers pelenka vált be de olvastam hogy a babylove is jó..na most a kérdésem:Sokkal vastagabb mint a pempers?Nem nejlonos a külső boritása?
köszi a válaszaitokat
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mi a véleményetek az Amway termékeiről?
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mit lehet használni ekcémás bőrre, ami beválik és gyorsabban elmúlnak tőle a foltok?
- Ekcémás bőrre mézet lehet kenni?