Egyértelmű pozítiv tesztnél 100% a terhesség? (tudásbázis)
Szia, Dr. Néni!:-)
Azon gondolkozom, hogy ha a ciszta aktivint termel (nem tudom, te tanultad-e ezeket, szerintem relatíve friss az inhibin-aktivin rendszer), az elméletben növelheti a hipotalamusz LH-leadását (bár ami könyvet olvastam, abban nem egyértelmű, hogy csak az FSH-ra hat-e vagy mindkét gonadotropinra).
Az LH is ürül a vizelettel bizonyos mennyiségben. Nem tudom, mennyire specifikus a teszt hCG-re, akár meg is hamisíthatja az többlet-LH az eredményt.
Vagy hülyeséget írok?
más nincs?? de azt nem csak 72 órán belül lehet bevenni?
van esélye szted h terhes legyek??( a barátom el sem ment, szóval csal előváladékról van szó)
hahó
mennyi esély van arra h vki az előváladéktól teherbe essen?
tudtok vmi olyan módszert, amivel minél hamarabb meg lehet akadályozni ennek esélyét ha már megtörtént az aktus? ( h ne kerüljön sor abortuszra, viszont tesztet nem lehet rögtön csinálni. . )
Ha nem túl korai a teszt,tehát valóban csak az elmaradt mensi után készül akkor nagy a valószinűsége a babónak:)
Ezt csak azért irom mert nekem 2x is volt poz tesztem piri előtt aztán megjött,ezt hivják kémiai terhességnek...sokaknak van csak nem vesszük észre mert megjön utána..szóval nem szabad túl korán csinálni mert csak csalódást okozhat.
Szóval nem 100% mert azért van 1-2 egyéb lehetőség:ciszta,gyógyszerek is módosithatják..
Igen sajnos!
Nekem 2 pozitív tesztet produkált egy szép nagy ciszta:(
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Mik az első teendők pozitív terhességi tesztnél?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?