Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív? (tudásbázis)
Ne haragudj,nem sértésnek szánom,de egy abortusz jobb lesz majd testileg-lelkileg?
Ha tudod vállalni vagyis ketten tudjátok vállalni az esetleges babát akkor nem menj dokihoz.
Ellenkező esetben inkább egy hormonösszekuszálás!
Mikor kellene menstruálnod egyébként?
Ha tegnap voltatok együtt akkor a mai teszt biztosan nem mutatná ki a terhességet.Inkább menj el ma mielőbb nőgyógyászhoz,ha csak tegnap volt az együttlét akkor még tud segiteni,mielőtt még tényleg terhes lennél!
Sziasztok!
Segítségetekeet szeretném kérni, Clearblue teszttel kapcsolatossan mi a véleményetek?
Mikor lehet használni?
Párommal tegnap voltunk együtt és sajnos nem tudjuk hogy történt-e "baleset"
és ma elvégeztem egy tesztet ami negatívot mutatott. Hihetek a tesznek? vagy fenál hogy lehetek terhes?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv. szami
Egy nappal a menstruációm előtt teszteltem.
Azóta mi derült ki?
Nem ha halvány a csík az a terhességet jelzi.
Nekem alig volt látható az eredmény Clear Blue-val, nagyon halvány csík, és az terhességet jelent. Szülés után 2 hónappal lettem újra terhes.
Haliho!
A teszten egyaltalan nem lehet latni a masik csikot -ha az valoban negativ. (nem csak a Clear Blue-n, hanem egyiken sem).
Jon a kisteso? :) Ha igen, akkor Gratulalok Nektek!
Szerintem varj egy par napot...Es tesztelj ujra.
Szerintem még nem kellene egyértelműen pozitívnak lennie, nem?
Szoptatsz még? Mert az is bezavarhat.
5.
Illetve még nem is volt annyi. 4-5 között.
Panna77, Diorissimo!
Hanyadik heten teszteltetek?
...akkor is lehet latni a fuggoleges vonalkat nagyon halvanyan? Csak annyira, hogy tudod, hol kellene elszinezodnie.
???
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Mik az első teendők pozitív terhességi tesztnél?
- Hogyan lehet eltüntetni a terhességi csíkokat?
- Egyértelmű pozítiv tesztnél 100% a terhesség?