2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent? (tudásbázis)
Voltam ma dokinál, semmivel nem biztatott. Most várjuk a vérvétel eredményét.
Majd jelentkezem!
Sziasztok!
Nem teszteltem, mert tegnap eltemettem a dolgokat, mert elkezdtem vérezni :(, de NEM görcsöltem - ami nálam nagy szó, mert minden hónapban szurit szoktam kapni, annyira fáj a hasim és mára már csak ismét barnázás van. Szóval nem tudom, hogy most mi is van. Ha más nem kedden megtudom a tutit, mert akkor úgyis megyek dokihoz.
Köszönöm a drukkokat.
Isabelle89!
Veled mi újság? Mikor tesztelsz????
Clearblue digitális egész megbízható :D Már mesi előtt 1 nappal 98%-os eredményt mutat, 2 nappel előtte 97%, 3 nappel előtte 86%, 4 nappal előtte 55% . Remélem tudtam vele segíteni.
Megírod majd mi lett az eredményed?
En is banom mar, hogy megcsinaltam, volt majd pozi tesztem, aztan 1 het mulva a vervetelen mar semmi...
Jovo het elejen tesztelek megint, hatha...:)
Az elején a legtöbb teszten 2 csík van (amikor felszívja a pisit). Rá van írva,hogy hány perc után kell értékelni. Az számít. Előtte nem. Utána sem.
:/
Nekem mensi előtt még 1 nappal sem mutatták ki a tesztek a babát, pedig már terhes voltam. Szerintem előre egyébként is felesleges,mert sok terhesség a mensivel "távozik". Na én nem akarnám előre beleélni magam,aztán meg csalódni. Utána 3-4 nappal viszont már nagy valószínűséggel pontos lesz a teszt.
Sziasztok! Ma reggel teszteltem clearblueval, rögtön megjelent a függőleges csíkocska is, igaz nem olyan erősen mint kéne, de teljesen kivehető volt, aztán ahogy kiszáradt a teszt, eltűnt az is és lett egy negatív tesztem...Ez mit jelent? Mennyire megbízhatóak a Clearblue tesztek? Hétvégére nem várom.
A digitális clearblue mikortól mutatná ki a terhességet?
Gondolom a tájékoztatót te sem olvastad el....
Minek is van benne az, teljesen felesleges.
Kedden megyek nőgyógyászhoz. Azt mondta nem hinné, hogy nagy gond van, de azért próbáljak meg sokat pihenni.
köszönöm a rám gondolást :)
Szia!
Ez a két csík van a clearblue digitálisban.
De most melyiket kell nézni?
Miért van kettő?
Köszönöm :D
Feltöltöttem az enyémet is az adatlapra, nem tudom mennyire jól látszik
További ajánlott fórumok:
- A Clearblue terhességi tesztről...
- Clearblue easy terhességi teszt
- Butaságot csináltam,mehetek holnap terhességi tesztért 52 évesen!
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Csináltam egy vizelet sugaras Clearblue tesztet
- Clearblue digitális terhességi teszt, ami megmutatja hány hetes vagy. Mi a véleményetek róla?