Clearblue easy terhességi teszt (beszélgetés)
Olyan fura ... azt hittem meg lesz a mensim ugy ahogy szokott 5 napig. De nem! Első nap pecsételős ugye akkor voltam orvosnál , második nap rengeteg sok volt és darabos , harmadik nap szinte semmi csak icipici barnázás 🙄
Mára teljesen elmúlt
Tegnap csak pecsételő vérzésem volt mára viszont megjött rendesen a menzeszem. Most viszont nagyon megijedtem mert nagy alvadt vér darabok jöttek. Ez amiatt lehet hogy elment a baba? Gondoltam visszamegyek az orvoshoz viszont tegnap alaposan megvizsgált és mondta hogy nem lát semmit ez a ciklusom lesz ami ugye késett.
Mindenesetre ilyesztő, még sosem tapasztaltam ilyet azelőtt :(
Este fél 10-kor értünk haza az orvostól. Vizeletből. Csinált tesztet ami negatív lett azután csinált hüvelyi ultrahangot és mondta, hogy nem lát semmit :(
Ahogy baba1989 te is mondtad , az orvos is azt mondta hogy elkezdődött valami viszont most megjött a menzeszem igaz késve de így kiürült minden :(
Azt neked kell eldöntened, hogy elmész e dokihoz. Bár ha jól olvastam, akkor mész. Majd ő eldönti, ad e valamit.
Egyáltalán nem kétségbe ejteni akarlak, (csak én reális típus vagyok) és biztos erre is lesz ellenpélda, de 4 hetes és pár napos terhes vagy. Erre én még nem "láttam" dokit, aki bármit ad. Ugyanis többnyire nem látnak még semmit vagy csak petezsákot. A legtöbb nőgyógyász erre azt mondja, hogy egy csúszott menstruációval kiürül minden és kész.
Rendben, megírom mindenképp mi volt az orvosnál.
Pihenek, ma szerencsére szabin vagyok vizet is iszogatom. A hasam fájdogál és ez az egész kezd olyan lenni mintha a menzeszem megjönne
Érdemes dokihoz menned! Lehet, hogy ír fel utrót progihiány esetése, csinál egy Hcg vérvételt.
Majd mindenképpen írj, hogy mi volt!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- A Clearblue terhességi tesztről...
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Clearblue digitális terhességi teszt, ami megmutatja hány hetes vagy. Mi a véleményetek róla?