Clearblue digitális terhességi teszt, ami megmutatja hány hetes vagy. Mi a véleményetek róla? (beszélgetés)
sziasztok tegnap vettem a patikába tesztet és ma reggel meg is csináltam!
Tök szuper :-D
és igazat ír amúgy 1939ft volt
1800hm hát jövő hétre szerintem de majd meglátom:-D
köszi az infót :-D
köszönöm szépen gatto
és mindenkinek a hozzászólásokat :-D
Mindenképp ki fogom próbálni,majd megírom:-D:-D
szuper szerintem
pontos is:)
Majd írd meg légyszíves honnan szerezted és mennyiért :)
Gratula a babócához! :)
igen azt tudom hogy rá kell számolni!
Köszönöm a hozzászokásokat!Ára változó előbb néztem lehet venni akciósan 1900ért de 2900ft-ért is van!Még körbe nézek hátha jobban jövök ki ha rendelem mintha patikába mennék
Akik használták az ismerőseim közül, azok azt mondják bevált.
De tudni kell, hogy a beágyazódástól számol.
Tehát ha azt mutatja, hogy 2-3 hetes vagy, az 4-5 hetes terhességnek felel meg.
hát az hogy digitális és elméletileg kiírja a hetet.Ugye a kíváncsi anyukák meg megveszik :-D
Én először informálódok róla,tegnap és ma teszteltem pozit és gondoltam ha tényleg olyan hiper-szuper jó akkor ki próbálnám:-D
Én is mostanában voltam DMben és mintha 3ezer lett volna, de nem vagyok benne biztos, de a nagyságrend hogy 2600 körül van, stimmel :)
Egy ilyen teszten mi ilyen drága?
Szia!
Én csak az árában tudok segíteni, mert épp a minap nézegettem a dm-ben, és 2600 körül volt, ha jól emlékszem. Egyébként az nem derült ki számomra, hogy ez egyszer használatos?
Sziasztok érdeklődnék hogy használta-e valaki és ha igen milyen volt pontos adatot mutatott?Megéri az árát?
Leginkább az érdekel hogy amikor kiírta hogy hány hetes lehetsz hogy igaz volt-e?Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- A Clearblue terhességi tesztről...
- Clearblue easy terhességi teszt
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Clearblue digitális ovulációs teszt tapasztalatok?
- Clearblue digitális teszt megbízható?
- Clearblue digitális ovulációs teszt..., segítség!