A Clearblue terhességi tesztről... (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem egy olyan dolog lenne, hogy késett a menzeszem egy hetet ebben a hónapban. Volt egy műtétem juni 25-én. Méhnyak konizáció. Utána nem jött meg. Tegnap csináltam egy ilyen digitális tesztet ami pozitív eredményt adott és nem mutatta, hogy kb mennyi idős lehet. Estére barnás vérzésem volt! Azóta meg van a bajom. Most mi történt? Csináljak új tesztet? :-/
Köszönöm a válaszod Fanni!
Igen, tudom, hogy ilyenkor meg kell ismételni, csak gondoltam hátha más is járt így.
Sziasztok!
Ma csináltam egy ilyen tesztet...érdekes volt, mert az ellenőrzőcsík nem jelent meg, a másik ablakban negatív...kidobtam, miközben mérgelődtem, hogy ennyire béna lennék? (pedig azt hiszem, mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva)...utána nem bírtam ki, megnéztem ismét...akkor már ott volt az ellenőrzőablakban a csík, igaz elég halványan (kb fél óra múlva nézhettem meg, de lehet, h 40 perc is volt), a másik ablakban még mindig -
Tudom, 10 perc után úgy kell tekinteni, hogy nem érvényes a teszt, de ez vajon mitől lehet?valaki tapasztalt hasonlót?
Sziasztok!
Volt valaki, akinek a clearblue halványan pozitív lett, de a többi teszt negatívat mutatott? Annyira beleéltem magam...:(
rendeződött a ciklusom, 6 hetes terhes vagyok:)
az első pozitiv tesztem a clearblue volt:)
Nagyon sajnálom :(
De kitartás!!!
Remélhetőleg rendeződik a cikulod a bogyó után és jöhet a baba!!!
+++++
Én kb a barnázás előtt egy nappal csináltam tesztet, utána barna, és azóta próba újra. :-)
Már nagyon szeretnék babázni!
ok, majd beszámolok nektek...
kösz asegitséget és a biztatást...
jó babázást babavárást nekte
sok sikert!
légy türelmes.
én 3 évet vártam erre a tesztre.
akkor az szép erős baba :)
Gratulálok :)
:)
Szívből kívánom ilyen legyen!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
11-12 én kellett volna... 15én lett meg de barnásan, darabosan egy napra...
mondjuk az is a helyzet, hogy ez az első fogamzásgátló nélküli hónapom, úgyhogy lehet az okozta ezt a kis zavart és nem a baba... persze mikor vagy két éve szünetet tartottam a bogyóvala, akkor abban a periódusban is normálisan menstruáltam... szóval nem tudom.. még reménykedem hátha baba
nem tudom.
nekem eddig ha gyenge volt vagy alig akkor nem volt baba.
most egy totál erőset teszteltem vele, és olyan lett mint hope-nak:-)))))))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Clearblue easy terhességi teszt
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Clearblue digitális terhességi teszt, ami megmutatja hány hetes vagy. Mi a véleményetek róla?
- Mi a véleményetek az One Step terhességi tesztről?
- Vélemények az Expect terhességi tesztről? Nektek melyik.teszt vált be?