Clearblue digitális teszt megbízható? (tudásbázis kérdés)
Egy egyszerű, jóval olcsóbb terhességi teszt is megteszi. És nem kell nagy IQ, hogy kiszámold, hány hetes is lehetsz..
Na így kell a buta dolgokat jó drágán eladni.
Ja és a leírás nem azt írja, hogy a tesztet szétszerelve kell megnézni és értékelni...
Szia!
Én is szétszedtem a tesztet és ugyan ilyen eredménye volt. Nem tudom hogy mit higgyek. Közben a neten nagyon keresgélve ezt találtam
Szóval ha e szerint nézed akkor pozítív a teszt és már több mint 3 hetes.
De akkor miért lett negatív?????
Más is járt így? Ennyire nem megbízható? vagy túl halványak a vonalak?
2007 óta ezt mondják?
Szerintem ne ringasd magad ábrándokba, az orvosod trehánynak tűnik, ha 5 éve csak ennyit mondogat...
Tényleg fontos lenne továbbmennetek ....Kaáli Intézet, BMC, vagy bármi más meddőségi központ komolyabb kivizsgálása most már nagyon esedékes....
Attól függetlenül, hogy ide kiírok egy-egy kérdést még nem azt jelenti hogy orvosnál még nem jártuk....Nem egyből erre következtetni...
Már voltunk orvosnál, mindent vizsgáltak...egyikünknél sincs semmi gond. Azt mondták hogy próbálkozzunk.
én is ezt tanácsolom!
Ha jól láttam, nagyon régóta próbálkoztok, már 2007-es hozzászólásodban is erről van szó...
Jobb orvost kéne keresned és teljeskörű kivizsgálást Nálad is és a Férjednél is.
Én a digitális ovu tesztet szedtem szét, a benne lévő tesztcsík csak akkor volt pozitív, ha a teszt is pozitívat jelzett.
Volt pozitív digitális terhességi tesztem is, de azt nem szedtem szét.
Minek szedted szét?
Hm??
Ha egyértelműen negatív.
Köszi...hát igen engem is csak
kiváncsiságból érdekel, hogy vajon mi is ez...
Ezt sokan kérdezték már itt is és a GYIK-en is. Ott le is írják,hogy miért van 2 csík,de a lényegen nem változtat. A teszt sajnos negatív. :/
Ha bizonytalan vagy,akkor később csinálj egy ismétlőt ha nem jönne meg.
A Clearblue digitális tesztnél teljesen mindegy mit mutat szét szedve, mert egyértelműen kiírja, hogy "Nem terhes", vagy pedig hogy mennyi ideje vagy terhes kb.
Fogalmam sincs egyébként mit mutathat. :\
Sajnálom, hogy negatív lett.
További ajánlott fórumok:
- Melyik lázmérő a megbízható? Digitális, higanyos, fülhőmérő?
- Clearblue digitális ovulációs teszt tapasztalatok?
- Clearblue digitális terhességi teszt, ami megmutatja hány hetes vagy. Mi a véleményetek róla?
- Hol és mennyiért vennétek (vettetek) megbízható, strapabíró, digitális személymérleget?
- Clearblue digitális ovulációs teszt..., segítség!
- Digitális Clearblue ovuteszt tapasztalatok?