Melyik lázmérő a megbízható? Digitális, higanyos, fülhőmérő? (tudásbázis kérdés)
Ez érdekes, de nyilván ugyanaz az elektronika
Viszont figyelembe kell venni hogy nem mindegy hol méritek a hőmérsékletet, hónalj, végbél, fül, száj, mindenhol más a kritikus érték
Azért még el lehet csípni higanyost, de a borszeszes is jó
Az a baj, hogy beáramlik a gagyi és minőségellenőrzés nélkül árúlják, napokban tapasztaltam egy új digitálisnál
Ugyanakkor, ugynannyi árbol, lehetne megbízható pontos digitálisat gyártani
Nem értem miért nem teszik/a kinaiak/
Azt hittem csak nekünk van rossz tapasztalatunk az új fajta lázmérőkkel...
Az uncsikánk lázas volt, felment hosszú várakozás után 39-re a lázmérő azóta nem lehet lerázni!
Egyik szomszéd meg úgy járt hogy 36-nál megállt és azóta sem működik.
Szerencsére sikerült beszerezni a jól bevált lázmérőből az eltörött helyett,igy ez a gond megoldódott, remélem nem mostanában lesz rá szükség:)
Higanyos lázmérőt szeretnék venni. Hol találok?
Várom válaszukat.
Sziasztok!
Szerintem a higanyos!De sajnos már nincs,de van helyette higanymentes üveg lázmérő (én itt szreztem be ,mert a gyógyszertárakban nincs: [link] )
Szia!
Hát a fül, és a digitális, egy csppet sem az. A fül az egyáltalán nem, csak gyors. Kórházban, legalábbis náélunk, sokszor használják, praktikusságból, de nem a legmegbízhatóbbak, az elemesek, mert ha kicsit is merül az elem, már más eredményt mutat.
Én a higanyosra esküszök.
Szóval vissza vittem a végén és kicserélték egy 7000 Ft-ra, ez "csak" homlok és fül hőmérő. Azt hiszem ez jó lesz. Az előző 6 in 1 volt, és talán azért volt rossz, mert már "mindent" tudni akart.
Amúgy a nagyon pontos az a higanyos, de már lehet kapni vmi más anyaggal is...
majd kipróbálom, hogy betegyem a hóna aljába... de szegény attól is retteg, amikor csak a homloka felé emeltem a lázmérőt...
kicsinek sokat bolt beteg, s biztos most visszamaradt ez a félelem...
szóval azt akartam az előbb írni, hogy nekem állandóan 34 fokot mér, ez már kihűlés :)
Sziasztok!
Most vettem egy szuper infrás lázmérőt a patikában, ami nekem vagy fokot már - ami talán a Gostban jó, vagy +,-0,5 különbséget, na és ezért fizettem 9500 FT-ot.
Az a gondom, hogy a kicsi még a hónaljban nem tudja mérni, a fenekébe meg nem engedi bedugni.Amikor kisebb volt még úgy ahogy lehetett, de már 2 éves, így képtelen vagyok ott tartani neki. A fülébe sem engedi, így jó lett volna ez a homlok, de hát ez van... Most remélem, hogy vissza veszik, vagy valami... na mert ez patika és nem mé.. m...kt, ahol mindig mindent 3 napon belül....
van valakinek ötlete, hogy pici gyerekkel mit lehetne?
HA orvost kérdezel:Higanyos.
HA szülőt kérdezel, azt mondja digi, mert egyszerűbb, gyorsabb.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Clearblue digitális teszt megbízható?
- Mennyire megbízható a fülhőmérő?
- Hol és mennyiért vennétek (vettetek) megbízható, strapabíró, digitális személymérleget?
- Hőmérőzéshez digitális vagy higanyos hőmérőt használtok?
- Braun ThermoScan 6023 digitális fülhőmérőhöz védőkupakot hol tudok venni?