Egyedül lakok és félek éjszaka! (beszélgetés)
Úgy volt h elhozhatom mamamtol ami neki van,de kijelentette h az neki is kell.Panelba:) Na mind1,eddig még nem sikerült,mert ugye falun vagyok és itt ilyen nincs.
De amugy pár napja volt itt a szomszéd és beszéltem vele pár mondatot,mondta h ő igaz csak nyaralonak hasznalja a hazikojat de mar 10 eve es meg 1x se tortek be.
Igen,tegnap ezt írták,úgy volt h anya ma hoz,de nem tudott hozni,majd holnap megyek én és veszek magamnak.
köszönöm
Miért nem figyeltetek erre,amikor a albérletet kerestétek, hogy legalább a közelbenlegyen sz
omszéd?
Ja, úgy értettem, hogy a közeledben egyáltalán nem laknak.
Reméljük, hamar megszokod. Próbálj ismerkedni a közelben lakókkal, az is nagyban növeli a biztonságérzetet, ha ismered azokat, akik a közeledben élnek.
Isten ments:)
köszönöm jó éjt mindenkinek és köszönöm mindenkinek
Nyugi, szerintem ezt kicsit túlspilázod. Két hét múlva már nem fogsz félni. :)
Megszokod a házat, a környéket, a neszeket. Pikk-pakk eltelik.
Egy jó tanácsot viszont tudok adni.
Horrorfilmet egyelőre ne nézzél. :D
Na, jó éjt! :)
Keverék amúgy,de kb akkora.:)
Szal nem egy pitbull vagy egy moszkvai őrkutya:D
Igen,ő jelez.Ha bármit hall,napközben is van h fekszünk és morog,mert hall valamit.Jó kutyus.:)
Ez a befőttes üveg dolog jó,de kb ennyit ér a kutya is. :):S
De ő se végleg van bent,majd megjön a barátnője,ha készen lesz a ház melletti kerítés,h ne tudjanak elmenni.Az megint jó lesz,mert akkor már ugye ő se lesz bent,mert elméletileg ő kinti kutyus már.
Nem,nem írtam ki sehova.
Kevesen tudják h itt vagyok,de azok is csak barátok és a család.
:)
Persze , mondom odaát anyóséknál én sem féltem,talán azért mert ott ismertem a szomszédokat és nem volt ilyen új minden.
Ott mindig volt jövés menés...ez csendes utca...járkálnak napközben,de csak pár ember,nem úgy mint a másik háznál.
Mikor egyedül maradtam, eleinte én is féltem, hogy majd jönnek a pomogátsok, meg a hatlábú, hatlövetű karakondzsók. Aztán a kutya nem nyitotta rám az ajtót éjjel. Nappal is csak, ha előre bejelentkeztek.
Én sokáig befőttes üveget akasztottam a kilincsre, aztán egyik éjjel leesett, sejtheted, hogy a plafonig ugrottam ijedtemben. Aztán persze kiderült, senki nem ólálkodott kívül. Belül már igen, de ő ártalmatlan, mert a hat kilójával sok kárt nem tesz bennem. :DD Mára már csak bezárom az ajtót, és kész. A tacskód amúgy is jelez, legyen melletted bekapcsolt telefon és kész.
Egyébként a Facebookra ugye nem írtad ki, hogy te most egyedül élsz és félsz?
És ha felszerelem akkor aktiválódik is?
És mi van ha este én még ki be járkálok?(cigizek)
Vagy csak akkor kell bekapcsolni amikor már tuti nem megyek ki?
Ilyen macska stb..-re nem jelez be???:)
Azért nem kihalt csak pont jobbrol ballrol szorosan nincs szomszed,de mellette mar van.:)
Anyóséktól csúnyán szólva örülök h megszabadultam.Én döntöttem így.
Nincs vissza űt és nem is akarnék vissza menni.
Én nehezen alszok el,de hála istennek utána jól alszok,bár az alvókámmal sosem volt probléma.
bekéreszkedtem = bekéredzkedtem.
Tudok helyesen írni, csak melléütöttem :)
Akkor kitartást... Ha belegondolsz, két hónapot kell "csak" kibírnod. Még mindig jobb, mintha évekre ment volna el.
Én is nagyon félős és szorongó vagyok. Volt olyan, hogy évekig alig aludtam, annyira féltem egyedül, folyton rémeket láttam. Volt, hogy szégyen, nem szégyen, bekéreszkedtem egy-egy ájszakára barátokhoz aludni. Most jobb helyen lakom, de itt is sokáig féltem, volt, hogy tiszta idegroncs voltam. Aztán nem tudom, mi változott, most már nem félek, csak egy egészen keveset, de az sem zavar nagyon. De azért továbbra sem szeretek egyedül lenni. De egyedül egy kertes házban egy kihalt környéken nem bírnék megmaradni.
Lehet, hogy hülyeség, mert nem ismerem az életkörülményeidet, de erre a két hónapra nem tudsz visszamenni anyósodékhoz?
Hmm, hat ez nem tul biztato... Miskolcrol az az lekem, hgy szuper fagyi van, de amugy, necces, plane este/ejjel.
Inkabb kerites es riaszto es kutya, stb...
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Egyedül esténként a társ állandó éjszakázása miatt! Ki hogy bírja?
- Egyedül éjszaka
- Milyen reális veszélyei vannak, ha valaki éjszakára egyedül hagyja a gyerekeit?