Egyedül éjszaka (beszélgetés)
Az a lényeg, hogy elmúlt! :)
Érdekelne az a stresszoldó, ha megnéznéd a nevét. Köszi. Én homeopátiás bogyót szoktam néha bekapkodni, ha már nagyon nem tudok elaludni éjszaka.
Amúgy tényleg igazad lehet, hogy a belső bizonytalanság hozhatja elő.
Szia rose,
sajnos nem tudom megmondani. Egyszercsak elmúlt (nem teljesen még, de már sokkal jobb). Szerintem a fejemben helyrekattant egy-két dolog.
Úgy vettem észre magamon, hogy a belső bizonytalanság, szorongás az élet dolgai miatt hozhatta elő.
Egyébként van egy gyógynövényes stresszoldó, amit egyszer-kétszer kipróbáltam, ha érdekel a neve, megnézem otthon. Anyukám nagyon dícséri. Én nem tudom, mennyiben segített, mert már előtte is jobban voltam.
Szia. Mivel sikerült jobban lenned? :)
Nekem néha jobb, néha még mindig jön a szorongás. Viszont egyre jobban megy, hogy ébren maradjak kicsivel tovább, és akkor úgy nem ébredek fel éjszaka :)
Sziasztok szorongók,
Hogy vagytok? Én már valamivel jobban:)
??? nemértem :D micsinál az egyedül éjszaka fórumban az u és mit jelent a lehoz az életemről?
(ma olyan nehéz a feffogássom :P)
Nem szeretem az egyedüli éjszakákat.
Olyankor pattok a padló, tv, bútorok.
Nyugtató teát szoktam inni, ez egy kicsit segít.
Kétszintes házban, én a tetőtérben lakok egyedül.
Ritkán jön rám ez a hülyeség, de akkor elég intenzív tud lenni.
Van olyan hogy 1-2 perc alatt el tudom terelni onnan a gondolataimat, de ha nagyon rágörcsölök akkor sajna lőttek az éjszakámnak.
Ja, az is igaz! Mondjuk majd ha visszamegyek dolgozni, akkor ő is egyedül lesz, remélem nem csinál majd nagy károkat:p
Én egyébként mindig attól félek, hogy van valami az ágy alatt! De azt olvastam, hogy ez a génjeinkben van. A gyerekeknél is úgy van ált, hogy a kislányok az ágy alatti szörnytől félnek, a kisfiúk, meg a szekrényben levőtől. Ez azért van, mert anno az őskorban a nők a fákra csináltak maguknak alvóhelyet, és őket alulról érhette a támadás, a férfiak meg a földön aludta, így nekik a bokorból, meg ilyen helyekről jött a veszély.
:) van pár "praktika" a szellemek távol tartására:
-miután lefeküdtél aludni, az alvóhelyed köré, fekve, mintha körberajzolnád magad, a mutatóujjaddal húzz körbe vonalat, nem kell felkelni, csak képzeld el, ahogy vonalat rajzolsz magad köré és oda se evilági, se túlvilági nem léphet be (a sivatagban a népek így tartják távol a kígyókat éjjelre ha földön kényszerülnek aludni);
-a párna 4 sarkába rajzolj keresztet;
-hajtogass S alakot sárgaréz drótból, 3 dbot és tedd az ágy 3 lábához, a negyedik felé távoznak a negatív energiák
Ezek babonák, de meglepően megnyugtató a hatásuk :)
Azonkívül a Sedatif PC vagy a Hova tabletta segíthet, kinek ez, kinek az válik be, vagy igyál elalvás előtt jó meleg citromfű-teát (nekem keresztbeáll tőle a szemem azonnal, úgy belassít :D) vagy komló-teát.
Amúgy meg nem kell tőlük félni, kevés ártó van köztük :)
Hozzám anyuéknál és öreg házakban mindig "beszélnek" a bútorok, az ajtó tokja, a padló...stb. recseg-ropog minden ha megjelenek :D hideg fuvallat-érzés, leeső tárgyak már nem tudnak megijeszteni :DD
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Egyedül esténként a társ állandó éjszakázása miatt! Ki hogy bírja?
- Egyedül lakok és félek éjszaka!
- Milyen reális veszélyei vannak, ha valaki éjszakára egyedül hagyja a gyerekeit?