Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy ideje boldog vagyok, de félek a jövőtől, hogy nem tart... fórum

Egy ideje boldog vagyok, de félek a jövőtől, hogy nem tart... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ápr. 15. 17:48

A Ghost című film is ezzel az érzéssel kezdődik. Patrick Swayze mondja ezt a párjának. Persze annak a folytatása tényleg rossz.

Nálad nem ez a helyzet, ne aggódj. Amúgy miért vagy boldog, azt megkérdezhetem? Csak ha nem titok.

ápr. 15. 11:19
Éld meg a boldogságot,nem kell aggodalmaskodni.:)
12. Myra
ápr. 14. 09:23
Ne félj, csak pozitív dolgokra gondolj.
ápr. 13. 19:25
Hogy lehet egyszerre boldognak lenni és félni?
10. D1zsúlika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:27

Szívből javaslom, ha boldog vagy, akkor egy cseppet se félj! Ne gondolj a rosszra, mert mélybe taszít az állandó félelmed. A jelenlegi boldogságod hidd el, jó gondolat és ajándék is egyben. Szárnyal és felemel. Ez az egyik legszebb érzés a világon.

Egyébként, a boldogságodat "nem vesztetted el"?! Az mindig ott van melletted! És a boldogság nem egy pillanat műve. Csak tudni kell figyelni rá, egy életen át! (Hidd el, a boldogsághoz nem kell folyamatosan jól érezni magad.)

Talán fogadd el még, hogy a boldogsághoz nem kell pénz és vagyon sem! Hallgass a szívedre, figyelj végig az utadon, szerintem. Sok sikert kívánok!

9. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 12:49
Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen az élet.
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 12:14

Élvezd a boldogságodat és ne félj a jövőtől!

Viszont légy okos, hozz okos döntéseket a mában, mert a jövődet ez fogja befolyásolni.

ápr. 13. 10:00
Amikor a jövő átváltozik múltra, akkor fogjuk megtudni hogy hogy volt.
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 09:42
Olvassál budhista bölcsességeket, oldódni fog a félelmed.
5. Boch (válaszként erre: 4. - Csicsi25)
ápr. 13. 09:35

ha felkel a nap, es az egen ragyog,

en nem tudom miert, de boldog vagyok...

ápr. 13. 09:18
Ha folyton azon kattogsz, hogy előbb-utóbb valami rossz történik, akkor nem tudod megélni a mát, a boldogságot.
ápr. 13. 08:55
a pálesz mindenre jó
ápr. 13. 08:53
Örülök hogy boldog vagy,minden benne van a pakliban.. Élvezd amit lehet,a jövő ellen nem tudsz tenni

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.