Egy Bumbus születése! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy Bumbus születése!
szia!Gratula a babához!
Nálunk sem jobb a helyzet,ha nem erősködök ki sem derült volna hogy zöld volt a magzatvíz,bár én a gátmetszést nem igazán éreztem,csak egy kis "darázscsípést".
Jó babázást!
Gratulálok!! :) El kell, hogy mondjam, az EDA-val én is így jártam! Későn adták be, jó lórúgásnyi adagot, így szülés után 4-5 órával sem éreztem a lábam :( Így elég nehéz volt a kitolási szakasz, mert én sem éreztem semmit, ezt amúgy a mai napig bánom, legközelebb nem kérek..... :)
Még annyit, hogy nekem annyira erősen hatott, hogy sem a gátmetszésből, sem a varrásból nem éreztem SEMMIT!
Párszor már olvastam de még mindig megtud nevettetni :)
Gratulálok Bumbushoz!
Áná, én már olvastam, de most is jókat nevettem! Nagyon csípem a humorod! Puszi neked és Bumbusnak!
Den Haag, magánéleti dolgok miatt lépett ki.
Jó a cikk. Gratulálok!
Mi ez a titokzatosság a cikkíróval kapcsolatban? Miért lépett ki? (persze nem magánéleti titkokra vagyok kíváncsi, csak ez a "hiányzol nekünk nagyon" és "más néven fogsz regisztrálni?" érdeklődővé tett.
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!:)
Hiányoztok!:(
Jó a cikk nagyon ÁNÁ!
Hiányzol és Bumbuska is hiányzik:))))))
Mi van veletek?
Más néven nem akarsz visszajönni?
Puszi
sziasztok lányok!
(Áná vagyok, csak épp Anitánál).
Köszönöm szépen a hozzászólsokat!
Nekem is nagyon hiányoztok, és nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz nekem innen elszakadni :(
Bumbus is cyber ölel mindenkit!
Mensi szerint július 21-ére voltunk kiírva, pont a férjem szülinapjára, de a méretei alapján inkább 25-ét mondtak az orvosok. De mindenki azt jósolta nekünk, hogy még előbb a karjainkban tarthatjuk Domikát, mivel nem volt egy zökkenőmentes terhességem...
Ugrás a teljes írásra: Egy Bumbus születése!
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?