Édeskömény fehérborban párolva recept
Az Édeskömény fehérborban párolva hozzávalói:Összetevők:
4 nagy édeskömény
4 dl fehérbor
só
kakukkfű
bors
5 dkg margarin
Az Édeskömény fehérborban párolva elkészítési módja:
Az édesköményeket vágjuk félujjnyi szeletekre. Tűzálló tálba rakjuk, sóval és fűszerekkel megszórjuk, összekeverjük. A tetejére vékony margarin-szeleteket tegyünk. Öntsük fel fehérborral, és alufóliával zárjuk le az edényt. Kb 30-40 percig süssük közepes tűzön, amíg megpárolódik, majd vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a tetejét. Nagyon finom köret sültekhez!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Reiki, 2007. szept. 19. 13:22
Az Édeskömény fehérborban párolva elkészítési módja és hozzávalói.