Édesanyám halála óta (3éve) gyakran nyöszörgök álmomban. Hogyan szokhatok le erről? (tudásbázis)
Nekem 7 éve halt meg anyum,de van még,hogy a sírásomra kelek.
Nagyon nehéz :(
Tudom, hogy nehéz! De MUSZÁJ elengedned.
Három hónappal ezelőtt a férjemet engedtem el. Amikor már megnyugodtam kicsit, helyrerakosgattam magamban a halálát, az oda vezető életszakaszt.
"Szívem minden szeretetével megáldalak, és szeretettel elengedlek: menj, szabad lélek!"
Könnyebb a szertartás után lett, később. Én is beszélgetek hozzá, megvan a kontaktus, de már szabadok vagyunk. a földi köteléken már túl.
...és még azt mondják az idő segít.....sajnos nem,a rossz emlékek a gyermekkorból meg főleg, nagyon is megmarad és újra meg újra előjönnek.....
Ha elfogadod és belenyugszol...talán az segít,nem szabad az érzések ellen harcolni....felesleges....az hatalmasabb erő mindennél...
Nekem dédapám halála után voltak problémáim:( nem tudtam elengedni és hallottam a botja kopogását stb..
Voltam ezzel szakembernél és azt tanácsolta menjek ki a temetőbe hozzá 1 gyertyával, gyújtsam meg a síron és hangosan beszéljek hozzá. Köszönjek el tőle. Nekem sikerül.
:o)
már a múltkor is egy hullámhosszon voltunk:o)
Az a nagy baj, hogy nem nagyon szeretnék "túllenni rajta".
Igyekszem elengedni Őt valamilyen szinten, de teljesen nem szeretném. Valahol Ő a vígaszom mindenkor..
De azért elgondolkozom azon, hogy egy kineziológussal ezt megbeszélem. Talán egy hipnotizálás segítene? Tény, hogy vannak olyan dolgok, amit sajnálok, hogy nem tettem meg anno..
Neekm nagyikám ment el, lassan 2 éve, de nagyon kötődtem hozzá... Az agyam úgy próbálja feldolgozni, hogy álmomban találkozunk, megölelgetem, beszélgetünk, stb.
Nemtudom hallottál-e róla, de a kineziológia erre (is)egy nagyon jó módszer, segít a tudatalattidban rejlő titkokat megfejteni, átalakítani. Megérne egy próbát, sztem.
Sajnálom.. :((
Gondolom, nagyon-nagyon szeretted őt!
Talán sosem fogjuk az eltávozásukat feldolgozni??? :((
Csak jókat álmodom Vele..
Más álmoknál nyöszörgök, de a halála után kezdődtek ezek a gondok, előtte sosem volt ilyen.
Neki voltak rémálmai, amikor szenvedett és én ezt mindig hallottam, amikor a közelében voltam. Ijesztő volt.. és most én is ezt csinálom..
Ami nekem bevált, hogy lefekvés előtt az adott álomra gondolok és "megbeszélem magammal" hogy miként fogok cselekedni, ha találkozom vele.
Gondolom, álmodsz is vele, arról lehet szó,nem?
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Mit jelent szerintetek, hogy halott édesanyámmal álmodtam?
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Polgári per esetén átvehetem édesanyám leveleit?