Ducik akik el fogják érni a bűvős 99kg-ot! (beszélgetés)
Nekem se!
Ha nem eszek kenyér-félét
A szinttartás nekem semmi gondom...feltéve ha nem eszek csokit :DDDDD
Nem is kell folyton méregetni. Majd letámadod azt az 1-2 kg-t is!
Az a plusz 1 kg, valóban könnyen eredhet abból, hogy esetleg több víz maradt a szervezetedben, vagy a reggeli "trónolás" volt kevésbé eredményes!
Abból még nem kell gondot csinálni, ugyanúgy el is tűnik. Reméljük!!! Én mindenkinek csak szurkolni tudok. Neked is!
Köszi!
Egyébként hogy írod, kb. egy éven keresztül szint-tartó voltál, ha én csak fél évet kibírnék, hogy marad a szintem, már akkor nagyon-nagyon büszke lennék magamra. De előbb-utóbb csak-csak mérlegre kell állnom, akárhogyan is, tisztában kell lenni a jelenlegi állapotommal... Ez a plusz 1-2 kg inkább csak ráérzés, mérni már hetek óta nem merem magam!
Ugye? :DDD a -1-et se számítják még sehova! :DD
ha keresnek, a wc-n vagyok! :DDD
Hát tőlem nem :D
Viszont jelzem, hogy a zsír nem hízlal :D én rászoktam kenni paprikára a fincsi libazsírt :D még almaszeletre is :DDDDD
Nem ismerem a Dukán részleteit, de hajrá a támadáshoz! :D
Szerencsére! Érdekes, de tőlem akár a csoki, akár az édes-habos-sütemények ott a szemem előtt lejárhat a szavatossági idejük...
De ha pl. egy finom, puha, friss zsíros-kenyér megpakolva paradicsommal, zöldpaprikával... ne merjen a szemem elé kerülni!! :)))
Nem is tartok/tartottam itthon zsírt, akkor még kenyeret sem! Most kenyér van, és érik már a friss paprika-paradicsom is lassan... május végéig, június közepéig bírjam ki, és azok után ismét indítom a Dukán-féle támadást!
Bizony. A jó tesó nem lóg ki a sorból.
( ó ez a máv wifi kicsinál)
pfff :DD
+1 kg :S
Valahogy éreztem :(
És volt közben egy év stagnálás :DDD
Én nem cigiztem soha. Viszont csokifüggő vagyok.
Az jó. A módszer, mert az valóban fontos, hogy ne legyél éhes. Ez az alap. Ha neked a Dukán vált be, akkor azt kell csinálni :)
Ami gyors fogyást ígér, az mindig gyanús, és erősen izomvesztős-plöttyedt-jojós igéretes :D
Parancs értettem! :)
...És elindultam a lejtőn lefelé! :DDD
Az jó!
Két és fél év = 30 hónap, az alatt a 25 kg, szerintem tökéletes!
Én akkor szedtem magamra, amikor letettem a cigit. A paleot én is próbáltam, de valahogy nekem az nem jött össze. A dr. Dukán amit úgy tudtam tartani, hogy közben nem voltam éhes, ... és az sem egy "gyorsan vékonyra, egy nyárra elég lesz!" fogyási mód!!! :)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogják hívni a gyermekedet?
- Hogy fogják hívni születendő babádat?
- Hogyan fogjak bele a vaterán ruhák eladásba?
- Megvédenék egy kislányt! Hogy fogjak neki?
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Hogyan fogják hozzá magamnak a zselés műkörmözéshez, ha még nem csináltam soha? Tanácsok?