Hogyan fogják hívni a gyermekedet? (beszélgetés)
A mi kisfiunk Benedek lesz!jövő márciusban érkezik!
Ha lány lett volna Emma lett volna!
Kisfiam: Zsombor
Ha lány lett volna: Zsófia
Az Én KisFiam, ha minden igaz, szenteste bújik ki, Ákos Némó lesz a neve :)
Lány: Csakis a Luca jöhet szóba :))
Sziasztok!
Miron és Cintia
Sziasztok!
A mi kislányaink 2010.02.03-án születtek Jázmin és 8 perc múlva Kamilla.
Ha fiúk lettek volna akkor a Róbert és a Tamás nevet kapták volna. Sok a volna bocsi!
Szerintem meg női. :) Annál is inkább, mert egy internetes ismerősöm 3 éves kislánya Lelle. Valóban, régen férfinév volt, mint a Dalma, de most már a Lelle is női név. Magyarországon született magyar állampolgár volt a srác, akit Lellének hívtak? Mert elképzelhető, hogy külföldön anyakönyvezték, ott meg nem néznek ilyeneknek utána.
Szia!
Nem akarok beleszólni, de a Lelle az fiú név. Unokaöcsém osztálytársát hívják így.
Sziasztok!
Az én fiaim Gellért, Csongor és Lukács. Remélem még lesz egy lánykám, akkor a következő nevek jöhetnek szóba : Emma, Kamilla, Borbála, Róza, Izabella
Sziasztok!
Erdekes dolgokat irtatok, ezt a nevadast mindenki maskepp latja epp mint a parvalasztast:)) mindenkinek mas tetszik, szerencsere.
Elolvastam egy par hozzaszolast de sehol nem olvastam 1 nevet epp ezert valasztottam a fiamnak: MARTIN.
Én is így vagyok:) Rosszul vagyok a DZSENIFER, meg LÜSZI, meg BRÁJEN, BRENDON és társai nevektől...
Tiszta vicces szerintem:)
Főleg pl. egy Szabó, Kovács, vagy Kiss vezetéknévhez:)
De senki ne vegye magára...mindenki olyan nevet választ a porontyának, ami neki tetszik:)
március 15-én születtek az ikerlányaim, neveik: Via és Zoé. Ha két fiú lett volna, Brúnó és Zsombor nevet kapták volna.
Régi magyar nevek? hát szerintem minden szülő olyan nevet ad a gyerekének, amilyet akar. ebben a dologban szerintem semmi értelme magyarkodni, társadalmunk már globalizált, ezt tudomásul kell venni. Magyarkodni akkor kell, amikor elmész szavazni, vagy magyar terméket veszel a boltban, hiába drágább 10 forinttal. meg felháborodsz ha magyarelleneséget látsz.
Nekem egy lányom van, Lea Erzsébet (Erzsébet anyósom miatt lett, őt is így hívják).
Ha fiú lett volna, akkor Nimród Attila, de tetszik nekünk a Kristóf is. Mondjuk szerintem több gyerekünk már nem lesz, bár soha nem lehet tudni, Leát se terveztük. Lánynevek közül tetszett még a Lelle, a Gyöngyvér és a Zille, de a férjemnek nem. Leán kívül mindkettőnket elbűvölt a Szederke név. :) Szóval ha mégis lenne tesó (nem valószínű), akkor Nimród Attila vagy Szederke (Nóra?).
Sziasztok!Nekünk négy gyerekünk van!
1991-ben született Anikó.
1993-ban Barbara.
1998-ban Bence.
2009.szeptember.21.-n. született meg Jázmin Napsugár
Mi ezeket a neveket adtuk a gyerekeinknek.
Áh, komolyan, mire ez a divat őrület! Ez a sok idióta, magyar vezetéknévhez egyáltalán nem passzoló keresztnév-áradat?!
Belegondolt már némely szülő, hogy ezzel a névvel kell élnie a gyermekének egy életen át?! Ne majmoljuk már ebben is a nyugatot...
Hol vannak a régi szép magyar nevek?!
lany: Elizabeth, Sarah
Fiu: Jonathan, Benjamin
de mindegyiknek lesz masodik neve is
fiu:Mánuel Zoltán
lány:Olívia Ibolya vagy sima Emília vagy Kamilla
Még a Dominik, Apollónia, Napsugár is nyerő.(Ha nem írtam volna valamelyik hozzászólásomban.)
Összesítve ami épp 'trendi' nálam: Rita, Eszter, Réka, Laura, Péter, Gábor, Zsombor, Dorián, Dominik.
Persze még jó, hogy két keresztneve is lehet.
A 'legegyszerűbb' az lenne, ha lenne 4 lányom és 5 fiam.
:DDD
Lány: Lili, Hanga.Panna
Fiú: Sebestyén, Soma
Lány:Titanilla Vanda
Fiú:Hunor János
névtervező link (mennyire passzol a vezetéknév és a keresztnév)