Te hogyan szereted a gyermeked? (tudásbázis)
Nem tudom ezt hogyan lehet egy szóval leirni , de többel sem.
Egyszerüen csak reggel amikor felkelek és meghallom a hangját és meglátom , minden alkalommal olyan minhta akkor látnám meg először és egyszerüen imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Néha annyira hiányzik, hogy előszedem az első hajnyírásánál félretett kis tincseket és símogatom. Beleszippantok a borítékba. Eleinte annyira rossz volt, hogy remegtem és majd bele bolondultam.
Bármire képes vagyok érte.
A legszebb az egészben, hogy tudja és érzi, hogy mennyire szeretem.
én,nagyon nagyon!
nélkúle már,nem élet az élet!
Tényleg nem akarok belemenni, mert ez volt már téma a hoxán. A héten voltam fogadóórán, és ezek után állítom, engem több érzelmi szál köt a könyvelő programomhoz, mint a lányom sulijában a tanárokat a gyerekekhez.
Biztos, hogy vannak kivételek, örüljél, hogy lányodnak ilyen jó tanítói vannak:)))
azok a rossz pedagógusok.
A tanítónéni második anyukája kell legyen a gyerekeknek alsóban, de később is alapvető, hogy szeresse a tanár a gyerekeket. Aki nem, az menjen kapálni, mert csak kárt okoz.
Ez butaság... A kislányomnak két igazi "tyúkanyó" tanítónénije van. :-)
Miért ne szeretnék a gyerekeket?
Szia! Tudod egyre durvább a világ. Most lenni fiatalnak sokkal nehezebb, mint pár évvel ezelőtt.
Sokkal több veszélynek vannak kitéve. Nagyon kell szeretni őket a flegmaságukkal, nagyszájúságukkal együtt, és nagyon oda kell figyelni rájuk.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bünteted a gyermekedet? Mit csinálsz, ha hisztizik?
- Hogyan és milyen kortól tanítod gyermeked imádkozni?
- Hogyan fogják hívni a gyermekedet?
- Meddig szoptattad a gyermeked, és hogyan tudtad elválasztani?
- Hogyan készited fel gyermekedet az iskola kezdésre?
- TE hogyan, miképp és mikor szoktattad le gyermeked a pelusról? (Trükkök, praktikák, szokások érdekelnének)