Dombrádi Ildikó tölteléke recept
10 perc
A Dombrádi Ildikó tölteléke hozzávalói:
Zsemlemorzsa
tojás
tej
csirkemáj
főtt tojás
gomba
fokhagyma
só, bors, majoránna
A Dombrádi Ildikó tölteléke elkészítési módja:
A csirkemájat elkaparok, a gombát, főtt tojást apróra felkockázom, elkeverem a zsemlemorzsával, tejjel, egész nyers tojással, a fűszerekkel, annyi tejjel, hogy massza legyen.Kicsit hagyom állni, majd folpackba csomagolom, és beleteszem a fövő húslevesbe. Ha kész, a leveshússal és a főtt zöldségekkel tálalom.
Aki szereti, sült hús mellé, köretként is adható.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Dombrádi Ildikó, 2018. szept. 14. 14:26
A dombrádi ildikó tölteléke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.