Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Dombrádi Ildikó tölteléke recept

Dombrádi Ildikó tölteléke recept


Elkészítési idő 10 perc

A Dombrádi Ildikó tölteléke hozzávalói:
Zsemlemorzsa
tojás
tej
csirkemáj
főtt tojás
gomba
fokhagyma
só, bors, majoránna


A Dombrádi Ildikó tölteléke elkészítési módja:
A csirkemájat elkaparok, a gombát, főtt tojást apróra felkockázom, elkeverem a zsemlemorzsával, tejjel, egész nyers tojással, a fűszerekkel, annyi tejjel, hogy massza legyen.Kicsit hagyom állni, majd folpackba csomagolom, és beleteszem a fövő húslevesbe. Ha kész, a leveshússal és a főtt zöldségekkel tálalom.

Aki szereti, sült hús mellé, köretként is adható.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A dombrádi ildikó tölteléke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook