Májas húsgolyó recept
A Májas húsgolyó hozzávalói:1/2 kg darált seréshús
1/2 kg csirkemáj
20 dkg zsemlemorzsa
3 db tojás
olaj
só
bors
fokhagyma
majoránna
A Májas húsgolyó elkészítési módja:
A csirkemájat megmossuk és apró kockára vágjuk és hozzákeverjük a darált húshoz a tojásokkal együtt.Sóval borssal ,tört fokhagymával és majorannával fűszerezzül,majd hozzáadunk annyi zsemlemorzsát, hogy formázható masszát kapjunk.Kis golyókat gömbölyítünk belőle,és zsemlemorzsába megforgatjuk.Bő forró olajban kisütjük,melegen vagy hidegen salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. okt. 27. 22:28
A májas húsgolyó elkészítési módja és hozzávalói.