Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fenyőmagos lazacfilé recept

Fenyőmagos lazacfilé recept

A Fenyőmagos lazacfilé hozzávalói:
4 nagyobb patkó alakú lazac szelet

őrölt bors
5 dkg vaj
4 evőkanál tisztított fenyőmag


A Fenyőmagos lazacfilé elkészítési módja:
A szeletek "lábait" fogvájóval összetűzzük nehogy a hal szétessen.Sózzuk borsozzuk és letakarva 2-3 órára behűtjük.Majd kivajazott tepsibe fektetjük és közepesen forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.A maradék vajon a fenyőmagot megfuttatjuk és tálaláskor a sült halra szórjuk. Körete párolt vadrizs.


Kategória: Halas ételek receptjei


A fenyőmagos lazacfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook