Velős puffancs recept
30 perc
A Velős puffancs hozzávalói:
30 dkg megabált,megtisztított velő
1/2 fej reszelt vöröshagyma
csipet bors
nagyobb csipet só
1 egész tojás
2evőkanál zsemlemorzsa
kevés liszt
olaj a sütéshez
A Velős puffancs elkészítési módja:
A megtisztított velőt apróra vagdaljuk,majd a felsorolt hozzávalókkal eldolgozzuk. Ha túl lágynak találjukaz anyagot,kevés lisztet tehetünk bele. Evőkanállal beleszaggatjuk a forró olajba,közepes tűznél piros-ropogósra sütjük.
Tejfölös-hagymás mártogatót,friss salátát adhatunk mellé.
Diétázók kerüljék!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Jázminka, 2008. szept. 15. 14:31
A velős puffancs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.