Dolgozott már valaki a McDonald's-ban? (tudásbázis)
Erre a hsz-re feltétlenül szükség volt, ugye? Nyilván nem gondolom/gondoltam, hogy beállítok és majd én dirigálok. Egyszerűen csak arra voltam kíváncsi, hogy a beosztásba van beleszólásom, vagy nincs.
De azért köszönöm ezt az igen velős és rendkívül hasznos gondolatodat.
Pl. érdekelne, hogy a beosztások terén mennyire rugalmasak. Gondolok itt arra, hogy én megmondom, hogy hogyan-mikor szeretnék dolgozni, vagy ők kiosztják és annyi. Az egyetem miatt lenne ez fontos, jó lenne úgy megoldani, hogy be tudjak járni előadásokra, és mivel csak heti 2 napról lenne szó, amiből az egyik szombat, ezért gondolom, ez annyira nem lehet nehéz.
A másik, hogy kb. mennyit lehet keresni 6 órással?
A haverom.
Ki is rúgták mikor mentünk kajálni és többet adott.
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni, akiknek van tapasztalatuk Mcdonaldsos munkával kapcsolatban. Valószínűleg jelentkezni fogok hozzájuk, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire rugalmasak munkaidő kérdésében? Azt tudom, hogy van 4,6 és 8 órás munkaidő, de hogy a munkaidő-beosztás pl. mennyire rugalmas, ill., hogy kb. mennyit lehet vele keresni.
Egyetemre járok, ezért szeretném tudni, hogy mennyire kivitelezhető ez mellette. :)
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
Mo.nem kell semmi végzettség.legalábbis Egerben nem.Bár hozzáteszem manapság előnyben részesítik a diákokat és a rokkant nyugdijasokat.
Itt is minden csinálni valóra betanítanak,néha iratanak tesztet és ennyi.
Ha kellenek infók mit hány fokon meddig,és egyebek szólj:)
hogy érted, hogy minden nap kell-e menni?
az egyik előző hsz-emben leírtam, hogy hogyan vannak a műszakok - persze lehet, hogy ezt otthon máshogy csinálják, bár ki tudja, végül is ez egy nemzetközi cég, valószínűleg minden országban ugyanazt a rendszert alkalmazzák
én online jelentkeztem és ott kérdezték a végzettséget, de csak az alapfokú 'Literacy and Numeracy" tehát nyelv és matek volt követelmény - ami itt egyébként majd minden munkahelyen
nem tudom, hogy otthon mi a helyzet, talán érettségi kellhet, de tényleg nem tudom
külön képzés viszont tuti nincs, kapsz egy alap higiéniai és biztonsági oktatást amikor felvettek és persze betanítanak a posztodra, és néha leellenőriznek hogy mennyire tudod ezeket a dolgokat
kell valamilyen végzettség ha a mekiben szeretnék dolgozni?
és mindennap kell menni?
ja, amit elfelejtettem, itt nemigen vannak állandó műszakok, pl. ma 3-8ig dolgozom, holnap meg 8:30-3ig... és ez a Meki 24/7 van nyitva, szóval bármikor lehet dolgozni, reggel, délben, délután, este, éjjel - de amint mondtam a beosztás rajtuk múlik, ha azt mondod hogy pl minden hétköznap reggel 8 és délután 5 között tudsz menni heti max 20 órát, akkor ezek között az időpontok között kapsz műszakokat
remélem segítettem, ha van még kérdésed, írj nyugodtan
üdv
szia
én külföldön tanulok és mellette részmunkaidőben a Mekiben dolgozok
szívesen válaszolok a kérdéseidre, habár azt nem tudom, hogy az otthoni Mekik miben különböznek
üdv
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Dolgozott már valaki a Lidlben vagy Pennyben? Mik a tapasztalatok?
- Valaki dolgozott műkörmösként a terhesség alatt?
- Dolgozott már valaki középsúlyos értelmi fogyatékosok között?
- Nogea/Aegon dolgozott itt valaki?