DM-ben digitális fényképezőgépről, hogyan és mennyiért lehet képet előhívatni? (tudásbázis)
Én is mostanában hívattam elő pont 150 db képet a DM-től, ráadásul még volt október 31-ig érvényes kuponfüzetem, amiben volt 500 Ft-os kedvezmény a végösszegből, úgyhogy így csak 2300.- Ft volt a 150 db kép, és én meg vagyok elégedve a minőséggel. Tavaly a Rossmannál hívattunk elő képeket, és most összehasonlítottam, és a minőségében semmi különbséget nem találok.
Annyi, hogy a DM olcsóbb, mint a Rossmann. De ugyanúgy interneten lehet rendelni, ugyanúgy a legközelebbi boltban átveheted, és a minősége is tök ugyanolyan legalábbis én nem látok különbséget.
Megnézetm mind kettő honlapját és semmi kölönbséget nem látok. rosmann 10 Ft drágább, de amúgy ugyan az a szoftver!
De azéé köszi
És is a rosmannt ajánlom, azt használom én is.. töltsd le a netről, s ezen keresztül is elküdheted:)
majd a legközelebbi boltba átveszed
Mi eddig csak filmeset hívattunk náluk elő, de azokkal megvoltunk elégedve!
Digitálisnál miért rossz?
Szia. Beviheted pen-driven, memo.kártyán ,cd-n felismeri az előhívó a bututh-t, infrát. Úgyemlékszem árban elég jó, minőség nem a legprofibb, de jó.
Árat szerintem a honlapjukon találsz.
További ajánlott fórumok:
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Hogy lehet a digitális fényképezőből kiírni cd-re a képeket?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Canon digitális fényképezőgépekről?
- Digitális fényképezőgép.Tényleg ennyire rosszak az olcsóbb gépek?