Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép? (tudásbázis)
legalábbis leírás van róla. :) de google a barátunk. rá tudsz keresni hogyha megtetszik egy hogy "xy teszt" ezt beírod és kidob oldalakat
nincs mit. remélem megtalálod az ideáéist :)
jó, persze, nyilván van egy csomó szempont, meg a jobbnál is mindig van mégjobb, de nekem most csak az lenne a célom, hogy találjak egy olyan telefont, amivel ha bárhol lefotózom a lányaim, akkor látszódjon, hogy ők vannak rajta, s nem a szomszéd kisfiú:DDD
nade komolyan, fontos, hogy szép, tiszta képe legyen, jó felbontású, de a pl. a zoom már nem annyira lényeg, úgysem megyek el tőlük messzire....ellenben nem szánnék rá egy vagyont, mivel a fotózáson kívül telefonálni szeretnék meg a készülékkel, mást nem:)
akkor egy oldalt ajánlok
remélem segít. és bocsi nem akartam okoskodni de én megrágom az olyasmi eldöntését amit nem 2-3 napra veszek. :)
mifelénk nagyon segítőkészek. a netről rendelés meg tényleg kényelmes. de tesztet mindenképp nézz főleg ha vannak tesztképek is.
nem vágtam rá, hogy az jó lesz nekem, még nem döntöttem el semmit, de tény, hogy a 3,2-es képe szebb, s mivel az én 2-es telóm képe sem jó, biztos, hogy 3.2 alá nem adom:)
amúgy meg nem hinném, h magyarázkodnom kéne, de hidd el, h nincs időm üzleteket járni, a telefont is netről fogom megrendelni, ráadásul az eladók sem mindig olyan segítőkészek, szeretnek rásózni drágább készüléket a vevőre-nyilván.
hát de mások véleménye alapján rávágni hogy az jó lesz neked? azt hiszem ha ilyesmit vesz az ember az nem olyan mint egy kiló kenyér. bemész és leesik a polcról egy.
mindenki szubjektíven vélekedik. Én esküszöm az ericcsonra de lehet hogy egy nokiás vagy samsungos lecarozza. :)
nem hiszem hogy ne lenne fél órád végignézni vagy kikérni az eladó véleményét. :)
Egyébként meg ma már a telefon nem cak telefon, hanem igenis fényképezőgép is!
Van, amelyik tudja a hd felvételt is, ami nem minden fényképezőről mondható el.
Nekem is fontos, hogy a teló tudjon jó képet készíteni, és hogy legyen benne gps is!
Nincs külön gps-em, fényképezőm, telefonom.
3 kütyü helyett csak egyet cipelek magammal. ;)
nem minden helyzetben lesz telefonnal fényképezőgép minőségű. egy fix lencsés digitális zoomos szemben a optikai zoommal és a jóval nagyobb képérzékelővel...
ne legyen a 3.2 megapix a vesszőparipád :) én amondó vagyok hogy irány egy médiamárkt és próbáld ki őket
na, erre voltam kíváncsi, ha feltöltöd a számítógépre a képeket, akkor szép tiszták?
hány színű a kijelzője a telódnak?
köszi!
Nekem a Samsung S5230, és a Sony Ericcson W580i is nagyon jó képeket készít :)
Előbbi 3.2, utóbbi 2 megapixeles. És sztem árba is tűrhetőek :) Meg úgy amúgy is szeretem őket :)
köszi:)
nekem is most sony ericcson 2 mpx-es van, de nekem az elég szemcsés képet készít, ezért gondolkodom egy 3,2 megapixelesben, ha valaki megírná az milyen?
van már 5 megapixeles is, persze drágább, ezért érdekelne, hogy mi a minőségbeli különbség
jajj, de okos hsz, köszi, a semmit, de mint írtam, nem szeretném mindenhová vinni magammal a fényképezőgépet ami MÁR VAN! csak 2 gyerek, pelenkázó táska, baba kocsi, cumisüveg, ridikül mellett ha még az is a nyakamban lóg, sok!
Ha valaki a kérdésemre válaszolna, megköszönném:)
Helló!
3,2 megapixeles digitális fényképezőgépem van, 10X-es optikai zoommal, szupi képet készít, de macera mindenhová vinni, ezért szeretnék olyan telefont, ami ha nem is zoomol ilyen jól, de minőségében, tisztaságában hasonlóan jó képet készít.
Kérdésem, hogy ha a teló is 3,2 megapixeles, akkor az okés, vagy feltétlen legyen 16 millió színű a kijelzője is vagy az mindegy? vagy más szempont?
köszike
a fényképezőgép fényképezőgép. a telefon meg telefon.. :)
egyébként az iphone4 már olyan kb :)
További ajánlott fórumok:
- Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak?
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Temetésen illik fényképezni?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Régen miért fényképezték a halottakat?