Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Canon digitális fényképezőgépekről? (tudásbázis)
Nekem is canon van. Olyan ami bírja a homokot és vizet. :) Nagyon szeretem, tök jó! :D
Hello kedves Mindenki - 2012. 02. 26-án vasárnap - feltételezhetően - a volánbusz Paks-Budapest járatán elhagytam a Canon 350D, 2730716364 sorszámú fényképezőgépemet, EF-S 18-55-ös obival, Lowepro Nova 170 AW piros táskában. Amennyiben valaki megtalálná, vagy a leírás alapján felismerné bármely adok-veszek portálon, kérem jelezze a szbukta@gmail. com-os e-mail címen. A gépben SanDisk 512MB-os kártya van.
Köszönöm a segítséget!
Canon? Most akarok 5D-t venni, fotós ismerősöm meg 1000D-t. Nagyon szeretnék már egyet. :) CSAK JÓT tudok mondani róluk.
Nem rossz gépek csak az zavar mikor úgy teszik fel a kérdést szaktopikokban hogy mit vegyek Canont vagy Nikont. Mintha nem is ismernének mást pedig van még egypár jó gép. Nekem pld a filmes és a digit is Pentax,ott van a képeim között a digit. Nekem az áll logikailag és kezelésre is kézhez. Meg van egypár olyan tulajdonsága amitől minden gépnél abból többet tud.
Nekem már négy éve van, nagyon jó, nagyon szeretem.
A Cannon gépek nagyon jók. Én, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
A Canon figitális fényképezőgépek felső kategóriás darabjai kiválók, és szionte örökös darabok. Kicsit bonyolult a kezelése, de gyakorlattal igen sok technikai probléma megoldható. Csak jót tudok mondani róla.
Régen tudtam, de már elfelejtettem, hogyan kell. Programom sincs hozzá. Persze, ha nagyon akarnám fel lehetne eleveníteni.
De amint kész a kép,azonnal birod korrigálni,nem?Én is azt csinálom,én sötétben mindíg bagzó nyuszira hasonlítok.
Nekünk Canon A400 van, nagyon jó. Szép, éles képeket csinál, bár néha "piros szemezik", pedig be van rajta kapcsolva a gomb, amivel ez elvileg elkerülhető. Sötét helyiségben csinál piros szemeket.
:)))))
Köszönöm mindenkinek:)))
Már megvan,így gyorsan belekukkantva:IMÁDOM!!!:))))
Most megyek tapasztalatokat gyűjteni:)
meg persze a www.google.com :)))))))))))))))
Nekem is van már 3 éve, nagyon szeretem.
Én meg vagyok elégedve vele!
Rengeteg van...
Pl.
[link] --->itt vélemény
[link] ----> fórum
Nekem eddig 2 digitális fényképzőm volt de csak jót mondhatok róla. Jelenleg egy eos350D-m van, és asszem egy örök darab lesz.
Tudok egy fórum oldalt ha kell....
Köszi szépen a választ mindkettőtöknek:-)
4 gépemből (nem mind digi) 3 Canon, én nagyon szeretem, de vannak külön fotós oldalak/fórumok, ott rengeteg tapasztalatról olvashtasz!
szia! szerintem nézd meg az index fórumokban, ott szinte minden gépről van külön fórum. itt kisebb eséllyel fogsz olyanokat találni akiknek pont ilyen gépük van.
Konkrétan az A580-asra és az A590 IS-re gondoltam.Van valakinek ilyen?
Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Canon digitális fényképezőgépekről?
További ajánlott fórumok: