Digitális fényképezőgép.Tényleg ennyire rosszak az olcsóbb gépek? (tudásbázis kérdés)
Na látod,ennyire nem értek hozzá..:)
Úgy tudom minél nagyobb a megapixelek száma,ugye ami rá van írva,hogy 10 meg 12 stb...annál szebb képeket készít.Vagy tévedek?:)
Én elég "fotó mániás" vagyok és tájékozott a témában.
Ha elmondod, hogy mire kell és hogyan akarod később megtekinteni a képeket (ez a kettő a lényeg), akkor adok néhány konkrét ötletet az anyagiaidhoz mérten.
Szerintem ami nekem van nem gagyi és 30 ezer körül volt (talán kicsivel több)!
Canon, meg vagyok vele elégedve!!
Sziasztok!
Régóta gondolkodom,hogy veszek egy fényképezőt,de teljesen átlagos használatra kellene,pl nyaralásra,néha megörökíteni ezt azt.Tehát nem olyan profi szintű képekhez kellenének.
Viszont sajnos nincs rá sok pénzem.Nézegettem 25ezer körüli gépeket,nem gagyi márkát,12 megapixel felettieket,akkumulátorosat.Annyira nem értek hozzá,de sokan mondták,hogy semmit nem érnek...szerintetek sem?
További ajánlott fórumok:
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Hogy lehet a digitális fényképezőből kiírni cd-re a képeket?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Canon digitális fényképezőgépekről?
- Digitális fényképező:azt írja ki, hogy nincs elég tárhely a belső memóriában! Ez most mit takar?