Diófelfújt recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Diófelfújt hozzávalói:
6 tojásfehérje habbá verve
vanília aroma
6 tojás sárgája
6 evőkanál darált dió
2 evőkanál zsemlemorzsa
édesítőszer


A Diófelfújt elkészítési módja:
Úgy kell összekeverni, mintha piskóta lenne. A felfújt formákat (annak hiányában a muffinforma is megteszi) 3/4-ig töltjük. Beletesszük egy tepsibe a formákat, félig töltjük vízzel, és 3/4 óráig kis lángon gőzöljük a sütőben. Nagyon finom "pihe-puha bárányfelhő" a kész sütemény, lehet hozzá tejsodót csinálni.

Ne nyisdd ki a sütőt legalább fél óráig!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diófelfújt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook