Diófelfújt recept


6 tojásfehérje habbá verve
vanília aroma
6 tojás sárgája
6 evőkanál darált dió
2 evőkanál zsemlemorzsa
édesítőszer
A Diófelfújt elkészítési módja:
Úgy kell összekeverni, mintha piskóta lenne. A felfújt formákat (annak hiányában a muffinforma is megteszi) 3/4-ig töltjük. Beletesszük egy tepsibe a formákat, félig töltjük vízzel, és 3/4 óráig kis lángon gőzöljük a sütőben. Nagyon finom "pihe-puha bárányfelhő" a kész sütemény, lehet hozzá tejsodót csinálni.
Ne nyisdd ki a sütőt legalább fél óráig!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: f9a0a36712, 2008. jan. 8. 23:20
A diófelfújt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.