Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Háromszoros élvezet recept

Háromszoros élvezet recept

A Háromszoros élvezet hozzávalói:
Piskótához:

-5 tojásfehérje
-20dkg porcukor
-15dkg darált dió (jó a Dejó is)
-4 evőkanál liszt
-1 sütőpor

Krémhez:

-5 tojássárgája
-25 dkg porcukor
-2 csomag vanilia puding
-1 evőkanál zselatin
-7 dl tej
-1 kocka Rama

Továbbá:

-háztartási keksz
-kávé
-10 dkg olvasztott csokoládé
-csokireszelék


A Háromszoros élvezet elkészítési módja:
A piskóta hozzávalóit összekeverjük és megsütjük. A kész lapot kihűtjük. A krémet elkészítjük. A pudingport tojással, porcukorral, 1 ek zselatinnal 7 dl tejben felfőzzük. Ha kihűlt hozzáadunk 1 kocka Rama-t. A krémet elfelezzük, az egyik felébe tegyünk 10 dkg olvasztott csokit. A sárga krémet helyezzük a piskótára. Erre kerül egy réteg feketekávéba mártott háztartási keksz sor. A kekszre pedig a csokis krém kerüljön. A tetejét megszórjuk csokireszelékkel. Pár órára rakjuk hűtőbe.

Lehet egy kicsit kevesebb cukorral készíteni, úgyis finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A háromszoros élvezet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook