Darapogácsa recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória ?
Zsírtartalom ?
Szénhidráttartalom ?

A Darapogácsa hozzávalói:
1/2 liter tej,3-4 evőkanál buzadara,10 dkg cukor kb4 tojás és porcukor.A kisütéshez olaj


A Darapogácsa elkészítési módja:
A tejben megfőzzük a darát amibe cukrot is beletesszük.Hagyjuk kihülni.Majd gyúródeszkára tesszük jól belisztezzük és még átgyúrjuk.Ezután kisodorjuk és pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk,ezután a felvert tojába beleforgatjuk,majd forró olaban kisütjük.Miután kiszedtük megpocukrozzuk.Isteni finom!

Az olaj tényleg jó forró legyen hogy ne legyen zsiros a tészta és szép pirosra süssétek.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A darapogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook