Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Cukkinis halnyárs recept

Cukkinis halnyárs recept

Elkészítési idő 30 perc

A Cukkinis halnyárs hozzávalói:
1,2 kg lepényhalfilé vagy tonhal,
200 g cukkini,
150 g répa,
3 szem citrom,
só,
fekete bors,
néhány zsályalevél,
a körethez:
1 kg újburgonya,
3 dl tejszín,
tárkony


A Cukkinis halnyárs elkészítési módja:
Vékonyra szelt filét használunk.A halhúsra egy szelet cukkinit,arra egy szelet répát helyezünk,föltekerjük,fóliába csavarjuk,hűtőbe pihentetjük 2 órát,hogy legyen tartása.A tekercset 3 centis darabokra vágjuk,hurkapálcikára húzzuk,és roston megsütjük.Sóval,citromlével,zsályával ízesítjük. Köretnek tejszínes tárkonyos főtt újburgonyát adunk mellé.


Kategória: Halas ételek receptjei


A cukkinis halnyárs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook