Cukkinifasírtba melyik a legjobb: liszt, zsemlemorzsa vagy zabpehely? (tudásbázis kérdés)
9. Loretta16
2017. júl. 19. 14:17
Köszönöm! Vacsorára megcsinálom zabpehellyel :)
8. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Loretta16)
2017. júl. 19. 14:09
úgy is jó lesz, csak hagyd állni egy fél órát, hogy megszívja magát
7. zebracsikó
2017. júl. 19. 14:08
zabpehely
6. Loretta16
2017. júl. 19. 11:50
És ha a zabpelyhet darálás nélkül teszem bele?
5. 12d083b51b (válaszként erre: 4. - Vacsa)
2017. júl. 19. 09:31
Az is jó.
Lényeg, hogy jó nedvszívó legyen, a lisztből inkább csak egy ragacsos kovász lesz, ha víz éri, és nem igazán fog tudni megsülni, átsülni.
4. vacsa
2017. júl. 19. 09:27
zabpehely darálva.
3. 12d083b51b
2017. júl. 19. 08:52
Minden olyan fasírtot, ami nem húsból készül, zsemlemorzsával gyúrom meg. És sütés előtt még megforgatom szintén zsemlemorzsában, és egy kicsit meglapítom, hogy korong alakú legyen, így ettől lesz neki egy külső kéreg, és biztos, hogy nem fog széthullani sütés közben.
Tehát zöldségből, kölesből, krumpliból vagy akár szója granulátumból stb.
2. Marjann
2017. júl. 19. 08:39
Teljeskiőrlésű liszttel és beáztatott zabpehellyel is működik.
1. Loretta16
2017. júl. 19. 08:31
Cukkinifasírtba melyik a legjobb: liszt, zsemlemorzsa, vagy zabpehely?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell házilag zsemlemorzsát készíteni? Mivel lehet megdarálni?
- Tényleg remekül fogyaszt a barnarizs, zabpehely, zabkorpa "trio"?
- Zabkása, zabpehely jó fogyi idején?
- Rizspehely, zabpehely babáknak?
- Mi készülhet zabpehelylisztből és hogyan?
- A zabkorpától és a zabpehelytől, kinek volt erős bélmozgása?Vagy csak nekem van ilyen! És mivel szüntethetném meg?