Csomó a hónaljban, volt már valakinek?Jelenleg még szoptatok, de lehet, hogy ennek nincs hozzá köze. (tudásbázis)
Sziasztok!
Évek óta epilálom a hónaljam. 1 hete találtam ott egy kis csomót.Nem foglalkoztam vele különösen.Ma is epiláltam és a kis csomó még mindig ott van!Lehet,hogy régi az epilátorom?Ja és holnap jön meg a mesim is.
Van ezeknek valami köze a csomómhoz? Amúgy nem fáj,ha nem piszkálom.
Szia!
Engem is hívott már fel a nővérem ezzel, aztán kiderült, 2 nappal azelőtt borotválta a hónalját, nyilván már nem volt elég éles a borotva!
Nekem evekkel ezelott egyszer egy deotol duzzadt meg egy, miutan nem hasznaltam, elmult, majd a szoptatas elejen is megduzzadt ott valami, ugyanis ott is vannak tejmirigyek.
Szerintem probald meg a babat honaljtartasban is szoptatni, akkor pont onnan szivja elososorban a tejet es ne deozd magad azzal, amit megszoktal par napig, hatha nalad is hasonlo az ok.
Ha nem mulik el, mutasd meg orvosnak, de ezt amugy is tudod.
En is iszonyat megijedtem, kicsit amugy is hipohonder vagyok, mar a sajat temetesem szerveztem, meg lattam magam kihullott hajjal:D
aztan anya mondta, hogy ne aggodjak. Bar amugy is korulmenyesebben tudtam volna dokihoz menni, mert Angliaban elek.
Ne parazz, menzesz utan nezdd meg ujra. nekem fokozatosan lett kisebb.