Fájdalmas csomók a hónaljban (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem olvastam vissza az összes hsz-t,de lehet az is hogy vmilyen gyulladás van a szervezetedben és mivel a hónaljban is vannak nyirok csomók,ettől fájdalmasak,de ha elmúlik a gyulladás,már a hónaljban sem fog fájni a csomó!De az biztos,h érdemes lenne addig is nem használni izzadásgátlót,ahogyan azt @ntea is irta!:)
szia,muteromnak és nővéremnek is voltak hónaljban görcs szerü csomók,fájtak is rendesen, de jóindulatuak voltak, a sebészteten eltávolitották őket,néha visszanőttek, ez már kb 10 éve volt, azóta nem nőtt vissza.
üdv
ati
Most a férjedé vagy a tiéd?
Mert hallottam olyan nőktől, akiknél nagyon fájdalmas nyirokcsomó duzzanatot a gyantázás okozott
Miért vágnák fel: Nem is értem, hogy gondolod.
Én voltam náluk ilyen problémával.
Megnézték, bekenték és másnap vissza kellett mennem.
Javult, így kiderült, hogy valami eltömődött és az is, hogy valamelyik stiftem volt a hibás.
De nem hullik a hajam,nem fogytam le szerencsére.Már rögtön kezdjek gyűjteni a temetésemre?
Még annyi,hogy szúr is,olyan mintha tűvel szurkálnák,főleg ha felveszem a meleg kabátot vagy a műszálas pólót,akkor rögtön szúr.Sebészetre azért nem mentem,mert hozzáérni nem lehet annyira fáj,még hogy felvágják nekem...ki sem bírnám.
izzadságmirigy duzzanatab is okozhatja, de sok más is... Ne, kell egyből a legrosszabbra gondolni!
Menjen vele háziorvoshoz, ha kell akkor ő tovább irányítja a megfelelő szakrendelésre!
De igen, nagyon fájdalmas.
Ismerősöm férjének hasonló problémái voltak
Nyirokcsomókkal van tele a szervezetünk, így a hónaljban is van bőven.
Én azért orvoshoz mennék....
Eltömődhetett egy izzadság mirigy vagy zsírmirigy.
De mindenképp menjen el sebészetre. Biztos ami biztos!
Sziasztok!
A férjemnek kb. 3 hete elmúlik-visszatér jelleggel vannak fájdalmas csomói a hónaljban. Neogranormontól kenjük. Legutóbb 2 napja már teljesen rendben volt,erre ma megint nem tudja felemelni a bal kezét mert ott egy nagyon fájdalmas csomó. Ugye a rákos csomó az nem ilyen hogy fájdalmas és elmúlik-visszajön-elmúlik-visszajön? Szerintetek mi okozhatja ezt?? Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mennyire fájdalmas a szülés?
- Tudtátok, hogy a depresszió fájdalmas?
- A hónaljban lévő, kemény fájó csomók. Mi lehet?
- Mitől lehet fájdalmas duzzanat a hónaljban?