A hónaljban lévő, kemény fájó csomók. Mi lehet? (tudásbázis)
Még nem tapasztaltam magamon, nem használok semmit. ( úgy érzem a téma indítójának írtad, mennyjen dokihoz valószínű én mihamarább ott kötnék ki)
Igaz azt a löttyöt kipróbáltam. nem izzadtam a hónaljba és a mellem között dörzsöltem be..
De amikor a pasiknál is van valami nyirokcsomó duzzanat, és kb azóta mióta ők is használnak ilyeneket, elgondolkodtató...
Meg különben is ha melegünk van a világ legtermészetesebb dolga, az izzadás. Hogy annak nincs jó illata, ez van.
Mellesleg néhány pasi szereti ezt a szagot, és ez nem a nem fürdéstől van...
Nem biztos hogy ráírják. (abszolut nem ide tartozik, de az én lányomnak nikkel allergiája van, és pl. a zöldségek között a spenótban van a legtöbb nikkel. Hittétek volna?)
A helyedben én is minél hamarabb orvoshoz mennék.
Ááá, neten rá ne kérdezz semmi egészségügyi problémára, mert egy egyszerű fejfájásra is megtalálod, hogy halálos beteg vagy, igaz, csak nagyon kevés esetben fordulhat elő. Utána éjjel 3-kor pedig tuti, hogy az a nagyon kevés eset fog eszedbejutni...
Amúgy tényleg valószínű, hogy dezodortól van, próbáld meg abbahagyni az adott dezodort, és ne használj semmit (kicsit kellemetlen, de ez van). Ha a probléma megmarad, akkor orvos.
Natur izzadság gátlót mutatott a lányom. És biza valami aluminiumot is olvastam, úgyhogy az felejtős lesz... Valami mást fogok kitalálni...
Biztos hogy mindig ráírják hogy az is van benne??
Mikor a címet olvastam majdnem szó szerint ez jutott az eszembe.
Természetesen amilyen gyorsan csak megoldható időpont a megfelelő szakrendelésen.
Borotválkozol? Használsz deót stiftet izzadásgátlót?
Lehet szőrtüsző benövés, ciszta bármi.
További ajánlott fórumok:
- Kis dudor hónaljban, mi lehet?
- Az utóbbi hónapokban kimondottan izzadok, de csak hónaljban. Mitől lehet ez?
- Hónaljban fájdalmatlan csomó, mi lehet ez?
- Fájdalmas csomók a hónaljban
- Csomó a hónaljban, volt már valakinek?Jelenleg még szoptatok, de lehet, hogy ennek nincs hozzá köze.
- Mitől lehet fájdalmas duzzanat a hónaljban?