Mennyire fájdalmas a szülés? (beszélgetős fórum)
Megnéztem a fórumot, amit írtál, és ezek alapján elég valószínűtlennek tartom. Modulzáró vizsgát tesz, hétfőn kapja meg a kérdéseket, mellette meg vonul be a szülészetre? Mert minden órás lesz?
Vagy csak nekem ellentmondásos kicsit?
Ez kimaradt nekem, mármint a dokija, bocsi.:))
Reméljük, hogy minden oké, és szül.:))
Elvileg volt dokija, csak az balesetet szenvedett, helyette keresett, nekem azért nem volt furcsa.
Nekem inkább az szúr így utólag szemet, hogy miért nem az orvosától kért tanácsot, hogy kihez. Amikor arról volt szó, hogy a dokim nem volt itthon, mindig mondta, hogy melyik kollégájával beszélt, kit hívhatok, ha menet közben probléma adódna.
De furcsa is volt, hogy szülés előtt 1 héttel érdeklődik, de nem is orvosról, csak a fájdalomról. Aztán már dokit is talált...., pedig az elején szó se volt róla.
Ilyenkor "szokás" még egyáltalán dokit fogadni?
Ezt nem tudom. De már mindegy.
Most már szüljél, ne filozofáljál..
A tett halála...
ohh most latom az egyik hozzaszolasom helyett ennyit mutat a telo ... szerintem atjavitotta. mai technika /:
hat mikor en valasztottam dokit volt aki foggal korommel arra akart rabenni hogy nohoz menjek, en meg ferfit valasztottam joforman megsertodott..bar oke hogy velemenyt kertem a dontesemhez de attol hogy csaladtag meg semmi koze hozza hogy vegjl hova mentem... :D de ugy vagyok vele hogy nem bantam meg hogy ferfi(ak)hoz mentem. Szegeny dokim sajnalom a balesete miatt, es ahogy aggodtam most mi lesz mert olyan kis potpapa volt :) a terhesseg alatt...
kellemes csalodas ert az uj dokival is,vhihetetlenul rendes szerencsere a bizalom megvzn igy nyigodtan megyek szulni
A legjobb nőgyógyászok férfiak!Nőhöz be nem teszem a lábam!
Könnyű szülést! :)
Átérzem a helyzetet, nekem is olyanok voltak, szó szerint ájulásig tudtam magam görcsölni.
Néha még most is előfordul, bár nem minden alkalommal.
Lehet épp ezért magasabb volt a görcsökre a fájdalomküszöböm, mert azok nem nagyon viseltek meg.
Szerintem valamivel könnyebben fogod viselni így, hogy "hozzá vagy szokva", de persze ez nem garancia, hogy nem fog fájni.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg könnyebb a második szülés, de ugyanakkor fájdalmasabb is?
- Mivel jár egy gyökérkezelés? Mennyire fájdalmas?
- Mennyire fájdalmas egy egyszerű fogtömés?
- Mennyire fájdalmas a bölcsességfog műtét feltárással?
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- A mammográfiai vizsgálat mennyire fájdalmas?