Dezodortól nyirokcsomó gyulladás hónaljban? (tudásbázis kérdés)
Igen, sajnos rengeteg káros vegyszer, anyag van lassan szinte minden kozmetikumban! :(
Azt hiszem talán még az is közrejátszhatott, hogy hétfőtől kezdtem új tusfürdőt használni, tegnap új hónaljdezodor...
Előfordul, hogyne, főleg ha éjszakára is teszel fel, amitől nem tud a hónaljad sem levegőzni.
A lényeg, hogy alkoholmentes és illatmentest érdemes használni.
Éjjelre eltömíti a pólusokat, nekem kellett pár nap, míg begyulladt, de azóta éjjelre nem használom.
Addig is érdemes, míg a viszketés és a vörösség elmúlik, babapúdert használni, pont jó és elég is :)
Köszönöm Ancsa 37!
Abba is hagytam, meglátjuk, hoz-e javulást, ha nem használom. Ha esetleg nem fog elmúlni pár nap múlva sem, megmutatom orvosnak.
Elég durva, hogy ilyen betegség lehet a hónalj stifektől! :(
Talán ezt a Clinique márkát én is kipróbálom! :)
Egy nap rövid idő, hogy begyulladjon a nyirokcsomód-mindenesetre hagyd abba azonnal-és egy ideig ne használja semmilyen izzadásgátlót!
Nekem is lett sipolyom a hónaljstifttől- a szőrtüszőt eltömíti, begyullad-meg kellett műteni. A karomat hetekig nem tudtam felemelni utána, soká gyógyult és nagyon fájt.
Clinique márkát használok azóta-ezt doki ajánlotta. Antiallergén-illat és tartósítószermentes. Nagyon jó-igaz, picit drága de nagyon soká elég. Azóta semmi bajom!
Tegnap is és ma is volt róla szó a tv-ben.
Nem lenne rossz.
Csak ugye először kell számla és utána fizetik.Tesóméknál megvolt a pénz és utána kellett a számla anno.
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el használni egy új hónalj dezodort, de mostanra az egyik oldalon a hónalji nyirokcsomóknál érzek fájdalmat és egy picit viszket, duzzanat vagy csomó nincs.
Elképzelhető, hogy az új fajta dezodort váltotta ki?
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Hónaljban nyirokcsomó duzzanatról mi a tapasztalatotok?
- Gyulladás a hónaljban
- Mi okozhatja férfiaknál a hónalj árokban a nyirokcsomó gyulladását, ami a vállba kisugárzó fájdalommal párosul?
- Mivel kezelhető, vagy előzhető meg a hónaljban lévő verejtékmirigy gyulladás?