Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Csőben sült zöldségek 2. recept

Csőben sült zöldségek 2. recept

Elkészítési idő 45 perc

A Csőben sült zöldségek 2. hozzávalói:
0,5 kg csicsóka
1 sárgarépa
1 fehérrépa
3 tojás
2 pohár joghurt
só, borsika, rozmaring


A Csőben sült zöldségek 2. elkészítési módja:
a zöldségeket meghámozzuk, karikákra vágjuk egy tálba tesszük a joghurtot a tojásokkal összekeverjük, fűszerezzük és a keveréket a zöldségekre öntjük, jól összekeverjük és egy kivajazott tepsibe öntjük 180 fokon 30-35 percig sütjük amíg a teteje szép aranybarna lesz

a zöldségeket ízlés szerint variálhatjuk


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A csőben sült zöldségek 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook