Csőben sült zöldségek 2. recept
45 perc
A Csőben sült zöldségek 2. hozzávalói:
0,5 kg csicsóka
1 sárgarépa
1 fehérrépa
3 tojás
2 pohár joghurt
só, borsika, rozmaring
A Csőben sült zöldségek 2. elkészítési módja:
a zöldségeket meghámozzuk, karikákra vágjuk egy tálba tesszük a joghurtot a tojásokkal összekeverjük, fűszerezzük és a keveréket a zöldségekre öntjük, jól összekeverjük és egy kivajazott tepsibe öntjük 180 fokon 30-35 percig sütjük amíg a teteje szép aranybarna lesz
a zöldségeket ízlés szerint variálhatjuk
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Jueves, 2011. nov. 28. 11:05
A csőben sült zöldségek 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.