Csirkés karfiol recept
50 perc
Zsírszegény
A Csirkés karfiol hozzávalói:
csirkecomb
karfiol
kefir
olivaolaj
só
A Csirkés karfiol elkészítési módja:
a csirkecombokat megsütjük, amikor már majdnem kész van feltesszük enyhén sós vizbe a rózsáira szedett karfiolt.Pár perc után szűrőkanállal kivesszük és a csirkecombok mellé halmozzuk, közben a karfiolt hideg kefirrel locsoljuk.El is készült ez a finom egytálétel. Jó étvágyat kívánok.
A csirkecombok bőrét leszoktam húzni, mert igy nem annyira zsíros.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: dani0325, 2007. nov. 14. 10:53
A csirkés karfiol elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.