Csirkepiláv recept
A Csirkepiláv hozzávalói:4 személyre
- 1,2 kg konyhakész csirke
- 2 dl joghurt
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 vöröshagyma
- 20 dkg rizs
- 2 kk. curry
- 3 dl húsleves
- 1 chili
- 3 ek. vaj
- só
A Csirkepiláv elkészítési módja:
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét, és addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Ekkor sózzuk, a curryvel és a fokhagymával ízesítjük, valamint hozzákeverjük a joghurtot. 10 perc után a beáztatott rizst is beletesszük a felkarikázott chilivel együtt, majd felöntjük a húslevessel, és az egészet készre pároljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9c8432d068, 2011. jún. 11. 12:24
A csirkepiláv elkészítési módja és hozzávalói.