Csirkemellfilé szója panírban recept





Szójaliszt
Tojás
Szójagranulátum (fimomabbra őrölve)
A Csirkemellfilé szója panírban elkészítési módja:
A szójagranulátumot öröljük meg (húsdarálón vagy egyéb módon finomabbra) zsemlemorzsa minőségűre, ha kell szitáljuk le. A hagyományos rántott szelethez hasonlóan a filézett csirkemellet besózzuk (esetleg fűszerezzük) a szójalisztben; a tojásban; és a finomított szójagranulátumban bepanírozzuk. A hússzeleteket olajban pirosra sütjük. Párolt zölséggel, salátával, akár öntettel is tálalható.
A Hagyományos rántotthúshoz nagyon hasonló ízhatást kapunk a buzaörlemények elhagyásával, bár egy kicsit szárazabb a panír, de ez finom mártással, salátaöntettel ellensúlyozható.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: kraga, 2006. máj. 14. 15:18
A csirkemellfilé szója panírban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.