Csirke carbonara recept
90 perc
A Csirke carbonara hozzávalói:
1 kg-os csirke,
8 dkg vaj,
10 dkg füstölt sonka,
20 dkg gomba,
1 dl olaj,
só.
A Csirke carbonara elkészítési módja:
A csirke mellrészét vékony sonkacsíkokkal megtűzdelem, megsózom, az olajjal és kevés vízzel leöntve sütőben megsütöm. A gombát vajban megpirítom. A megsült csirkét feldarabolom, tűzálló tálba teszem, körérakom a gombát és leöntöm a sütésből visszamaradt vajjal. Sütőben fedő alatt 10 percig sütöm. Bármilyen körettel fogyaszható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 298dc77b34, 2007. dec. 2. 13:49
A csirke carbonara elkészítési módja és hozzávalói.