Cseszneki palacsinta recept
A Cseszneki palacsinta hozzávalói:20 sós palacsinta
40 dkg gombapörkölt
2 pohár tejföl
5 dkg vaj
1 paradicsom
1 zöldpaprika
só
bors
A Cseszneki palacsinta elkészítési módja:
A gombapörköltet lecsepegtetem és apróra vágom. Egy serpenyőben a vajat megolvasztom, a gombapörköltet kevés sóval és borssal megpirítom. Betöltöm a palacsintákba. A palacsintákat egy tuzálló tálba teszem, leöntöm a tejföllel elkevert paprikás szaft felével és elõmelegített sütõben mintegy 20 percig sütöm. Ekkor a szaft másik, felmelegített felét ráöntöm. Paprikakarikákkal és paradicsimszeletekkel díszítve forrón tálalom.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Rekus, 2006. jún. 2. 10:14
A cseszneki palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.