Csattos hajhosszabbítás. Mi a véleményetek róla? (tudásbázis)
Szia:)
Nekem fél éve van csatos póthajam, 60cm-es. Minden nap használom. 2-3 naponta mosom a hajam, és hetente szoktam levenni, külön megmosni még egyszer, majd visszatenni. :)
a [link] oldalon egész jó árban kitűnő minőségű hajakat találsz. Én is onnan rendeltem, és 100%-ig meg vagyok elégedve vele! :)
Sziasztok!
Én is szeretnék csatos póthajat egy alkalomra venni, itt nézelődtem, hogy rendelek :
az lenne akérdésem, hogy szerintetek is kevés a 6 csatos póthaj?
Mert én azt rendelném meg szívem szerint, de ott azt ajánlják, hogy inkább a 7 vagy a 8 csatost rendeljük, ha látványos frizkót szeretnénk.
Nekem volt csatos hajam is kb egy evig minden nap hordtam. Elonye az volt, h mivel nem kellett mosnom minden alkalommal, a haj meg azota is turheto allapotban van. Hatranya, hogy kikoptatta a hajam 3 helyen.
Kb egy eve varrott hajam van. Az a hatranya a csatos hajjal szemben, hogy mivel igy a hajat hordod ejjel-nappal, 2-3 naponta mosod, a pothaj hamar tonkremegy, amit ugy cserelni kell, ami meg nem olcso mulatsag.
mas hajhosszabitasnal is ez van..nekem szinte az ossz baratnomnek van szilikonos stb hajhosszabitasal pothaja s "csomokba" nincs hajuk tobb helyen mert allandoan huzza a hajat bekocolodik stb...sajnos ez vele jar
nekemis csatos van es nan szeretem egyenlore nincs vele baj akk veszem le amik akarom :)
Hali.A hugicám most rendelt egyet,ha meglesz,elmondom milyen:)
De szerintem jó lehet.Nekem már volt varrva,hőillesztve, legközelebb én is ezt szeretném kipróbálni.
Szia, én néha (alkalomszerűen) használok ilyet.
De csak copfos megoldást, amit kontyba feltűzök. Nekem nagyon vékonyszálú a hajam, emiatt óvatosan kell lépkednem (táncolni nem lehetne benne), de szép és jól mutat.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás