Keratinos hajhosszabbítás (beszélgetés)
Én rendeltem speciális keratin-oldószert, és azzal, meg egy keratin-törő fogóval megpróbáltam leszedni. Hát nem egyszerű...a póthaj hamar lejön, fél perc alatt...de a keratin egy része benne marad a saját hajadban és rettenet nehéz onnan kiszedni..Úgyhogy 20 tincs után feladtam. Még azt halottam, h olívaolajat kell csepegtetni a keratinra és az szépen leoldja, vagy esetleg még hajszárítóval picit megolvasztani a keratint. Csak ez már így olyan macerás..
Én azt hallottam az alkoholos kéz fertőtlenítő is oldja de nem merném ki próbálni:)))
Az még egész jó ár itt 300/ tincs lenne azt ajánlom szedesd le fodrásszal mert van oldó anyag csak ha nem tudod hogy hogyan használd akkor leégeted a saját hajad vele
170ft?!!?Az én fodrászom 4000 és szedte le és 3000ft ért keratinozta vissza Bár nekem 97tincsem volt ..Nem rakattam vissza még mert nincs most rá pénzem majd nyárra.)
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy le lehet-e szedni a keratinos tincseket otthon? Nekem november elején lett felrakva kb. 120 tincs és már időszerű lenne leszedni. Csakhogy a fodrászom 170 Ft/tincs áron vállalja, ami kissé borsos, pláne ha utána még újra kell keratinozni, meg felrakni...Ötlet?
Ez már csak ilyen.Nehéz leszedni,és nem a legegészségesebb illesztési módszer.De ez is csak olyan,mint minden más, ki ezt szereti,ki azt:)
Mindenkinek Békés Boldog Ünnepeket utólag is!!
Legyen olyan a következő Évetek,amilyet igazán szeretnétek!:-)
Szoi Éva vagyok!
Ne haragudj,hogy tolakodom!Én hajhosszabbítással foglalkozoma 100 tincs bőven elég egy fejre!Régen 1 gr volt egy tincs mostmár áttérünk a 0,8-ra szerintem ebből is lehet szépet kihozni,ha esztétikusan,térben gondolkodó, valódi keratinnal dolgozó szakember rakja fel!
További szép Napot Éva
Valaki!!!!Nem tudja valaki, hogy 0. 5 grammos 100 db tincs elég-e egy fejre?Illetve , hogy kell kinéznie 1 db tincsnek?Mert az enyém amit karira kaptam 50 cm-es és nem minden szál akkora. Vannak sokkal rövidebbek is benne. . . S. O. S.
kÖSZI
Valaki!!!!Nem tudja valaki,hogy 0.5 grammos 100 db tincs elég-e egy fejre?Illetve ,hogy kell kinéznie 1 db tincsnek?Mert az enyém amit karira kaptam 50 cm-es és nem minden szál akkora.Vannak sokkal rövidebbek is benne...S.O.S.
kÖSZI
én i 2-3 havonta, de első felrakásom után 6hónapig nem mentem emrt abszolút nem volt vele semmi gondom. neked mekkora haj van feltéve?
3 havonta és Solgél-lel szedik le
Hát kinek hogy:). nekem nem szokott fájni így sem. te milyen sűrűn jársz hajazni?
Hát nekem még oldóval is fáj néha:)
Azt agyaltam, hogy felrakatom a keratinossal ezt az indiait és ha szar, levetetem "oszt"víz.Legfeljebb visszavarratom ami most van.Nem hiszem,hogy nagy bajom lenne,mert ha rasztásodik,vagy szar a haj minősége, akkor az 2 hét alatt kiderül.Ha nem jó,hát leszedetem,annyi idő alatt csak nem megy tönkre a hajam...
Hát nem tudom átvágtak-e, mert a tesz-v.-ről rendeltem,a csaj visszajelzései alapján jó minőségű hajakkal foglalkozik.Nincs negatív v.jelzése..
Anélkül is le lehet szedni szépen:). megvannak a maga apró trükkjei.megkell fogni a póthajat ahol a te hajad nincsen és széthúzni és szépen lejön így is fájdalom nélkül:) legalábbis nekem nem fáj
Szia!
Nem használtak leoldót?? Akkor, hogy szedték le???:)
Igen 3-4havonta kell. húú, és az indiai hajjal nem vágtak át? tuti, h indiai? mert ha nem eredeti akkor bajaid lesznek vele:S mondjuk nekem az első felrakás fél évig kibírta nem razstásodott a hajam tőle meg semmi. egyébként nekem oldószert soha nem használtak a hajamnál...
Szia.Értem.Én vettem 100 db tincset,indiai hajat.Azt mják kb.1 évig jó...Nekem 15.000-ért rakják fel.Az érdekelne, hogy tényleg 3-4 hónapig jó-e egy felrakás, mertén varratom a hajamat és azt havonta kell...És nem teszi-e tönkre nagyon a hajat a sok oldószer ?
Szia!
nekem 1éve keratinos hajhosszabbításom van, d eén megvagyok vele elégedve. bár ez attól is függ, h akinél szeretnéd csináltatni milyen keratinnal dolgozik, mert vannak nagyon jók és kevésbé jók.
Sziasztok!Véleményeket várok a tincses keratinos hajhosszabbításról.
További ajánlott fórumok: