Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam! (beszélgetős fórum)
Miért hibás az, akinek 8 gyereke van???????????
Inkább adjunk hálát az Istennek, hogy van még ilyen magyar ember. Normális életet élnek, együtt van a férjével, van internet (gondolom akkor még kajára is telik),én személy szerint csak gratulálni tudok és áldásomat küldeni rátok.
Egyébként meg tényleg orvos függő, hogy elkötnek-e?
Nekem 4 gyerekem van és nekem is felajánlotta a doki, hogy elköt ha akarom, akkor még nem akartam -szerencsére-, mert lett még egy kicsikém. Megértem az anyagi nehézséget is, mert én egyedül nevelem a 4 gyermeket.
Ha érdekel megírom a doki nevét, de Pesten van.
Ez édes :)))
Igen,biztos szeretnénk majd 9.et és még fizetnénk is érte :)))
Kőszi,jól átlátod a helyzetet! :)
Én fizetnék a dokinak,csak jó lenne tudni erről a dokiról...
Kőszi,jól átlátod a helyzeted! :)
Én fizetnék a dokinak,csak jó lenne tudni erről a dokiról...
Hát le vagy csúszva pár gyerekkel, ez tény.
Nyilvánvaló, hogy nem akartátok ti olyan komolyan ezt a védekezést. Ezért érzem komolytalannak a fórumot.
Nem is hallod:)
Hát mondjuk én akkor még nem voltam az...
Ez már több mint 8 éve volt. Valószínűleg ha most kéne szednem, jobban odafigyelnék.
Egyébként írtam azt is, hogy mi megoldottuk máshogy, hogy ne történjen "baleset".
Ha valaki "alkalmatlan" a gyógyszer szedésére, van még pár lehetőség a nem kívánt terhesség elkerülésére.
Ezt az elfelejtettem bevenni a gyógyszert én sem nagyon értem, de nem mindenkinek működik a fogamzásgátló tabletta! Nekem migrénem van tőle, van akinek viszere, meg száz másik mellékhatás, ami miatt nem lehet szedni.
Nemrég olvastam egy cikket, hogy valami genetikai alapú fogamzásgátlóval kísérleteznek férfiak számára. A hormontartalmúak nem váltak be, mert olyan mellékhatások jelentkeztek, mint súlygyarapodás, hangulatváltozás, pattanásos bőr. Ezen röhögtem egy nagyot. A nőknél ilyen mellékhatás simán belefér, de szegény pasiknál nem.
Egyébként a férjet is lehetne sterilizálni, bár úgy tudom, hogy az is csak a műtét után egy évvel 100%-os. Sőt van egy angliai ismerős, ahol a férjet elkötötték és utána jöttek az ikrek. :)
Nálunk olcsóbb a sterilizációs műtét,mint a hálapénz szülés után.Persze a Te esetedben ezt most a császárral lehetne kombinálni.Egy kolléganőm azt mondta, van annyi pénz,amiért megcsászároznak.
Azt nem értem,hogy a védekezéssel miért piszkálnak,nekem van több ismerősöm,kolléganőm,az egyik gumi mellett,a másik kúp mellett,a harmadik spirál mellett,2-en gyógyszer mellett lettek terhesek.Nincs 100%-os megoldás.Persze lehet ezeket kombinálni,de nem ez a kérdés.
Na jó, ezt hallani se akarom. Van telefon a világon, van emlékeztető rajta.
Felnőttek vagytok?
Én is mindig elfelejtettem bevenni annak idején...ezért abbahagytam:D (másfél évig szedtem)
De mondjuk mi megoldottuk máshogy, hogy ne legyen "baleset".
10évig szedtem gyógyszert. Ne mondd már, hogy elfelejtetted bevenni......
Az egész mese nem érdekel, ha nem akarok gyereket, nem csudálkozom, hogy hopp, itt a 8., hanem szedek gyógyszert....
További ajánlott fórumok:
- Baján szültem/szülni fogok
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- 4.hónapos kismama vagyok, 4.babával:-)Első gyerkőcömet simán szültem a másik kettőt császárral! Lehet még ezután nem császáros szülésem?
- A Dél-pesti Kórházban szültem október 1-jén császárral, hogy tudnám felvenni a kapcsolatot azokkal, akikkel együtt szültem ott?
- Róbert Klinikán szültem vagy szülni fogok