Baján szültem/szülni fogok (beszélgetés)
talán kevered valakivel :) Ivók dr nem fiatalka, 50es korosztály...
fiatal doki a Besír dr van. Nem volt nálam sem túl határozott, de az első felmerülő kérdésnél azonnal hívta Tóth dr.-t, hogy nézzen meg ő is.
óó, azt hittem, már csak az orvos hiányzik :)
mi sem vagyunk egyszerű esetek. vagyis én nem... de a doki az elmúlt 20 év alatt már gondolom hozzászokott :D
Most elbizonytalanodtam Tóth dr-t illetően... lehet, hogy ő nem vállal. Bay dr viszont egészen biztosan, van ismerős is, aki hozzá jár.
nálunk folyamatosan tervben van a kistesó. Vagyis amíg nem volt Karasz dr, addig szüneteltettük, mert máshoz nem szívesen mentem volna. de most megint rajta vagyok :) Párom nem annyira, vagyis ő úgy van vele, ha jön, jöjjön, ha nem jön, neki tökéletesen elég 1 gyerek is... az én lelkem azért ennyire nem egyszerű :D
Szóval rajta vagyunk. csütörtökön megyek majd orvoshoz, és akkor beszéljük meg, hogy hogyan tovább.
nálatok mikor jön a baba?
én amúgy elvoltam így fogadott orvos nélkül.
legközelebb is így tervezem :)
Ha választanom kellene mindenképpen, én Ivók dr-t vagy Kovács dr.-t választanám. van még Tóth dr, Bay dr. és Mátrai.
Anno végül Eriknél szültem, sajnálom, hogy ő már csak ügyel.
Winkler és Bakó dr-ról pedig semmit sem tudok, sosem láttam őket.
Én bent a kórházban jártam hozzá. Nem akarta vállalni, de meggyőztem :) Mindig is hozzá jártam, és végül amolyan kompromisszumos megoldás volt, hogy hát tulajdonképpen rámnéz havonta 1x, ha nekem az megfelel. hát hogyne :)
Nem fizettem érte.
Van ismerős, aki a magánrendelésére járt terhesgondozásra, nem tudom, mennyi volt a díja legutoljára (6-7 éve azt hiszem 5ezer/alkalom), nem tudom, hogy egyáltalán most van-e magánrendelése már.
Csütörtök du rendel, de amikor legutóbb kérdeztem a betegelőjegyzést, akkor azt mondták, nincs hozzá időpont, vele kell személyesen megbeszélni.
Azt sem tudom, hogy most kismamái vannak-e, nemrég óta dolgozik újra.
Nekem nem volt orvosom, vagyis csak félig-meddig, mert szülést nem vállalt (már 7 éve sem :( meg is szakadt kicsit a szívem).
maximálisan elégedett voltam velük, mindenki odafigyelt rám. a 2 fiatal dokin kívül (Nagy dr és Péter dr) kívül még mindenki előfordul most is a kórházban.
szülésznőket nem ismerem, vagyis nem tudom, hogy most kik tevékenykednek szülésznőként... de hogy őszinte legyek, az én szülésemhez nem tett hozzá sokat a szülésznő. nem is tudom, hogy mit csinált, csinált-e valamit :o
szia!
én itt vagyok, de nekem nem aktuális sajnos :( szerettem volna, de nem :/
de volt. 3 napig vele voltam, aztán kicsit otthagytam... aztán nagyon :) de nem olyan nagyon, mert egyenlőre ebéd után hazahozom.
Igazából most kezd ráébredni, hogy ez most már mindig így lesz... ma megint nagyon sírt... de csak 1-2 percig.
annyira sírt ma utánam, hogy az ajtó mögött hallgatóztam, vajon vissza kell-e mennem megmenteni a gyermeket...
nem is tudom, mi fájt jobban... ahogy sírva kiabálta, hogy "anya ne menj el!"... vagy az, hogy nem egészen 1 perc kellett ahhoz, hogy abbahagyja :/ :)
Bizony jó lesz neki ott :-) Szépen az ujjai köré csavar minden dadust,elhinti az aranyköpéseit :-)
Imádni fogják szerintem!
Sziasztok!
Kendra babához itt is grt!!!
(ezt a loggancs nevet sehogy nem tudom megszokni :))
Áron holnap kezdi a bölcsit. én nagyon izgulok... sztem jobban fogok sírni, mint ő :) de muszáj... jó lesz ott neki.