Sziasztok!Ha sikerül,felráznám ezt a fórumot!Én most vagyok 5 hetes még csaK.Az első gyermekemet 4 éve itt szültem,mindennel meg voltam elégedve.Minden rendben volt.Most is itt kezdem majd a terhesgondozást,és szülni is itt szeretnék.
Nekem semmi gondom nem volt vele, mindenről el tudtam beszélgetni, a csajok az osztályon nagyon rendesek voltak, sőt, még a többi orvos is.
Csak jó tapasztalataim vannak, bár nem akartam leírni, de mégis megteszem, mert nem szégyenlem, hogy a kórházban dolgozom, de már nem a kórház berkein belül, hanem egy Kft-nél.
Biztosan azért nem hallottad, mert Nálatok lényegében nem lesz változás, hiszen maradtok a régi helyen, max. nagyobb lesz a tumultus, hiszen Hatvannak is elég nagy körzete van. Nem is igazán értem... Viszont már most a hatvani szülészet vezetője vezeti a gyöngyösit is félállásban... Júniustól pedig Gyöngyös lesz a központ.
Igen, megszűntetik Hatvanban a szülészetet, ha minden igaz. Volt szó róla, hogy nov.1-től, aztán dec.1-től, de most szerencsére úgy néz ki, hogy júniusig marad minden a régiben. Utána pedig vagy Gyöngyös vagy Kerepestarcsa (s persze bármi más...)
Még Hatvanban tudok szülni, csak júniustól kerül át Gyöngyösre a szülészet. A dokim a múlt héten nyugtatott meg ezügyben, mert már én is hallottam mindenfélét...
Sziasztok.Én is Hatvanban szültem,az orvosom nagyon rendes volt,de a nővérek valami katasztrofálisak voltak.Segíteni nem segítettek semmiben.A babám nem akart szopni,így ők azt hitték nem akarok szoptatni,akkor jöttek reá,hogy nincs igazuk,mikor véres és sebes volt a mellem.
Hatvanban fogok szülni, előreláthatólag február elején. Kíváncsi lennék, vannak-e közöttünk olyanok, akiknek van némi tapasztalatuk a hatvani szülészettel, orvosokkal, nővérkékkel kapcsolatban.