Csak úgy beszélgessünk (beszélgetős fórum)
Bocsi, hogy tegnap már nem jelentkeztem!
Délután nagyon-nagyon el voltam mással!
Mégis milyen nyelvre gondolsz, hogy nyáron tanulnál? Valami olyat, amit még egyáltalán nem beszélsz, vagy ez inkább csak egy "ráerősítés" valami már meglevő tudásra???
Milyen nyelveken beszélsz??
Szia Lili!
Hogyan állsz a vizsgákkal? Túl vagy már rajtuk, vagy van még hátra valami???
Vizsgákra ugye azt szokták mondani, hogy: sz..rok a szerencsédbe!
No amit én kívántam neked, nem csak én magam, hanem az egész Népi Kína!! = Kínai Népköztársaság minden lakója... neked oda bele! :)))
Akkor küldöm a továbbiakhoz:
"A Népi Kína 2 napi termését kívánom neked oda bele!"
Gondolom, elég lesz! :))
Gratulálok!
Milyen suli volt?
Köszi a meghívást! :)
Még meggondolom, mert még nem voltam egy klubban sem, lehet nem vagyok elég aktív hozzá.....:)
Jó reggelt!
Jaj bocsánat ez biztos nem volt olyan vicces tegnap, de ezen a céklaleven most jót kuncogtam, olyan kis helyes volt a megfogalmazása:))
Én ma szokásosan fél5-ig a munkahelyen, utána tervezek egy nagyobb bevásárlást a drágámmal. Végre újra itt a hétvége!!! :) Valahová szívesen elmennék kimozdulni, este majd kiokoskodjuk hogy hová legyen az iránny:)
Jajjj az nem jó.
Nem tudom van-e olyan szekrényed benn amibe tudsz tenni váltóruhát ilyen esetekre.
Én még augusztusban a nagy esőzések közepette egyik reggel jártam úgy, hogy egy autó jól lefröcskölt sáros vízzel. Azóta tartok itt benn egy nadrágot és egy felsőt amik úgy kb. mindenhez mennek.
Jó reggelt!!
Igen, köszönöm meggyógyult szerencsére viszonylag hamar:)) Nagyon sokan benne vannak most ebben a náthában.
Te hogy érzed magad, egyik nap te is éreztél valami nátha-féleséget nem?
Igen most nálunk is felpörögtek a dolgok, nyáron alig volt munka.
Barátom volt beteg, ő szerencsére jobban van:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk