36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan! (beszélgetős fórum)
Visszaolvastam..egy biztos, ne görcsöljetek rá.
Én eleinte mindig görcsöltem, jajja ha nem jön össze stb. aztán valahogy megbeszéltem magammal, hogy lesz ami lesz. És lett!
Köszi. Azért még regenerálódok egy kicsit.
Aztán majd meglátom, de a józan eszemmel nem akarom. Elég a kettőt tisztességesen felnevelni.
Sziasztok.
Én 37 leszek idén, és most 3 hónapos a második babám. Van már egy 15 éves nagyfiam.
Mi először nem akartunk, mert legyen lakás, sok a meló stb., majd amikor már akartunk, terhes is maradtam, de sajnos méhen kívüli lett, így a petevezetőm bánta. Utána 3 hónapig nem lehetett próbálkozni, nem is jött össze azonnal, de szerencsére már a harmadik hónapban pozitívat teszteltem. Persze már az első próbálkozásra pozitívat akartam, nagyon el voltam keseredve, hogy nem jött össze. De végül sikerült, így most van egy 3 hónapos, gyönyörű kislányom.
Egyrelő nem tervezek többet, bár a férjem már tett rá célzást :))
Gratulálok a babákhoz mindenkinek először is!
A pozitív gondolkodásban és a vonzásban meg hiszek. Tanulható is bizonyos embereknél veleszületett dolog szerintem. Ha pozitívan tudsz gondolkodni, akkor szerintem boldogabb vagy.
az biztos , több mint egy ajándék. Ő a mindenem. Lehet , hogy ma ez így van de akkor csak nagyon ritkán csináltak ilyesmit.
Egyáltalán nem védekezünk. De most már úgy fogom fel mint a létező legolcsobb és legbiztonságosabb fogámzásgátlót.
akkor a lányod egy ajándék....! ezt a petevezeték átjárhatóságit, egy éves próbálkozás uztán meg szokták csinálni...., lehet, még 10-éve nem volt 'divat'
egyáltalán nem védekeztek?? ciklus közepén sem?
Igen , sikerült, de addig a kedves nyőgyógyászom ki kisérletezte rajtam mindent és mégse történt semmi , aztán átmentem ajánlás alapján egy másík dokihoz egy kis öreg szakállas kis télapóhoz és ő 2 hónap alatt kiderítette, hogy teljesen el van záródva a petevezetékem ezért nem jött össze.
Megycsinálta az átmosást és a második hónapban terhes lettem. Imába foglalom a nevét a mai napig pedig már 10 éves lesz a gyönyörű kislányom március 6 -án.Még a neve is győzelem lett(VIktória).Tehát végül 29 évesen szültem. Szerettem volna még egyet de addig addig vártam , most már lassan 40 leszek és így már nem merek. Na de hozzá teszem , hogy azóta sem védekezünk semmivel és soha nem maradtam terhes. Valószínű , hogy megint ugyan az a problémám.De már a kis télapóm is elment nyugdíjba és nem szeretném megint ezt a sok sok procedúrát végigjárni..egy másik dokinál. Ugy hogy maradunk ennél az egynél.:)
Ez így van , csak pozitivan lehet hozzá állni a dolgokhoz. Én 7 évig görcsösen vártam hónapról hónapra , hogy na majd most sikerült és annyira görcsös voltam , hogy sehogy sem akart összejönni.
Aztán csak sikerült.
Ja és gratulálok a picidhez.
Én már nem merek még egyet bevállalni pedig a szívem mélyén még ma is szeretném.:)
szia, még nem, szeptember óta próbálkozunk a férjemmel. most megpróbálok egy másik úton járni, remélem hamarosan lesz babám!!!
és te?? tervezed?
Szia! én most harmincöt vagyok, és az első most született, most fél éves. És még szeretnénk tesót, de testileg-lelkileg még nem érzem késznek magam a tesóra, szóval egy évet biztos várunk még. szóval harminchat, sőt hét, sőt nyolc leszek, mire jön a tesó. és nem lesz semmi gond :)
van ebben a pozitív gondolkodásban valami, de a lényeg szerintem, hogy igazi, mély meggyőződés kell. sokszor ez beállítottság (születési adottság), ez a mély optimizmus. Hogy gyakorlással elérhető-e? minden bizonnyal :) sok sikert hozzá.
sziasztok, most van egy módszer, amit kipróbálok.
(eddig böngésztem a netet, és mindenféle rémisztő sztorikat olvastam, és pánikoltam nap-mint nap.
elhatároztam, hogy ennek vége, és csak pozitív gondolataim leszenk! bevonzom a jót az életemben!! akit érdekel hogyan, nézze meg a következő oldalt, amit ajánlok.
érdekel a véleményetek, és a tapasztalatotok, beszélgessünk.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Magas (175 cm feletti) lányok beszélgessünk
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2 vagy több gyerekesek milyen a második terhesség beszélgessünk